bu nescafedeki uygulama nasıl çalışıyor anlayamadm :S
al benden de o kadr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nescafedeki uygulama nasıl çalışıyor anlayamadm :S
al benden de o kadr
paketin içerisinde..![]()
tşk ederim
kızlar money den %100 %75 % 50vs ne anlama geliyor?
%100 olunca bedava %75 olunca %75 indirimli demek mi? bana kala kala %50 kalmış
sistem nasıl ,kısaca bir özetleyebilir misiniz![]()
benim nescafe 3 ü 1 aradaların içinde de bişi yok ,niye ki? kampanya ürünü değil sanırım![]()
Aynen dediğin gibi oluyor indirimler.Migros clup kartına yükleniyormuş :%50 indirimin..Kartla alınabiliyormuş ürün![]()
Kahvelerin olduğu pakette yok mu? Dış ambalajında ambalajında araba resmi yoksa promosyonsuzdurr:2:
ok şimdi anladım :) o halde benim kartımda şu an %50 indirim var meyve suyu için :)
yani amaç %100 lük kazanmaya çalışıp ,o gün bedava yoğurt,meyve suyu -süt vs vs kazanmak mı sadece
bende 50 tl para puan vs oluyor sanıyorum
bir kase yoğurt için mi yani çabamız sadece![]()
limangonun yeni üyelere 20 tl kampanyasının bittiğine üzüldüm açıkçasıaz önce bi çekimi daha kullandım kaldı 8 tane ben yaz kullanırım diyodum çoğunu yaza kadar kalmıcak sanırım
inş bir daha yaparlar :26:
bu arada daybudayı çok merak ediorum inş en yakın zamanda ulaşırbu arada sizlerden yarın akşam ayrılıyorum 3 4 günlüğüne
istanbula gidiyoruz ailemle nişanlımlara mobilya beğenmeye çok heyacanlıyım
inş allahım gönlüme göre verir evimizi de ilk defa göreceğim
![]()
limangonun yeni üyelere 20 tl kampanyasının bittiğine üzüldüm açıkçasıaz önce bi çekimi daha kullandım kaldı 8 tane ben yaz kullanırım diyodum çoğunu yaza kadar kalmıcak sanırım
bu arada daybudayı çok merak ediorum inş en yakın zamanda ulaşırbu arada sizlerden yarın akşam ayrılıyorum 3 4 günlüğüne
![]()
![]()
canm heyecanını anlıorum Allah mesut etsin yeni evnde yeni eşyalarınla ağız tadıyla yaşa inşşlh.
Yok cnm ne 50 tl siMesala bugün meyve suyu veriyolardı
Ben katılmıyorum money kart kampanyasına.
![]()
bende bugün limango ve trendyol çekimi kullandım..
yalnızca 20 tl lik bi limango çekim kaldı,ona da gözüm gibi bakayım da, harcamıyayım..:26:
bende son çekimi yaza kullanırım diyordum..:26:
allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun![]()
dün bi tane kendi adıma bugünde 2 tane kendi adıma 2 tanede eşimin adına nescayfe geldi
toplamda 5 paket + buda yetmez annemlerede gelmiş
Zaten 7 koli benim o bisküvisi kuru kuru gitmezdi içicek bişi lazımdı
2 ay sabah akşam nescefe içicez ondan sonra Allah rızkımızı verir elbet[/QUO
süpersin yaaa bana bi paket geldi sevincimden öldüm inşallah 2.si de gelir sana Mevlam yağdırmış mübarekgüle güle iç afiyet bal şeker olsun canıımm
![]()
sende süpersin
yağdır mevlem en pahalılarından hedaye göndersin hepicimize![]()