Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Markafonim
TRENDYOL'DAN 10 TL HEDİYE

İpucu: Google'a ''Trendyol hediye çeki'' yazın.
Sonrası orada...

Markafonim
Sayfamızın en sıkı ve hiç bir hediye çeki kazanamayarak en şanssız takipçisi Sema Tdr...:) Bu başlık altına 5 dakika içinde yerini alırsa, trendyol hediye çeki ile şanssızlığına artık son verecek...

bizden biriyse hemen yazsın

Markafonim
Sayfamızın en sıkı ve hiç bir hediye çeki kazanamayarak en şanssız takipçisi Sema Tdr...:) Bu başlık altına 5 dakika içinde yerini alırsa, trendyol hediye çeki ile şanssızlığına artık son verecek...

bizden biriyse hemen yazsın

evet bizden ama buraya pek takılmıyor artık

Papilla
Papilla Seramik tava kazanan şanslı talihlilerimiz:

Hatice Sarıkülce
Öznur Yılmaz
Zade Yıldız Hayırlı güzel günlerde hediyelerimizi kullanmanızı
temenni ediyoruz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.
20.000. üyemiz size de sürpriz hediyemiz var. Lütfen bize adresinizi
bildirebilir misiniz? Kampanyamız sürpriz hediyelerle devam edecek :)

Kanuni
Kanuni, 1 kişiye Ronny Scooter hediye ediyor!

Yarışmamız için sizleri 1- 4 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’ndaki standımıza bekliyoruz.

Standımızda 4 gün boyunca gerçekleşecek olan yarışmamız için tek yapmanız gereken; standımızda bulunan özel bölümde yetkililerimize fotoğrafınızı çektirmek. Çektirdiğiniz fotoğraflar Facebook sayfamızda yayınlanacak ve oylamaya sunulacak.

Oylamada en çok oyu alan üyemiz Ronny Scooter’ın sahibi olacak. Diğer hediyelerimiz ise;
2.’ye Vale Bisiklet
3.’ye IS2 Kask

Kazananlar ise 14 Mart Çarşamba Günü, Facebook sayfamızdan açıklanacaktır.

Puantiye
YARIŞMA BAŞLIYOR! :) Katılmak için; Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken Puantiye Sayfasını “BEĞEN” tuşuna ... basarak takibe almanız ve hemen ardından da kampanyamızı Facebok profilinizde arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”arak onların da sayfamızı “BEĞEN”melerini sağlamanız. Sayfamızı daha önceden “BEĞEN”miş olsanız dahi kurabiyelerimizi kazanabilirsiniz, bunun için ise tek yapmanız gereken yine Facebook profilinizde arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”manız. Çekiliş Sonucu Kazananımız istediği şekilde yapılacak 10 kurabiye kazanacak! Belki de şans sizdedir. Başlangıç Tarihi: 23.02.2012 Bitiş Tarihi: 23.03.2012

https://www.facebook.com/puantiye.org?sk=wall

kızlar sorunun cevabı 1857

vallaha ben bu zaman tünelinden birşey anlamadım. nerde ki soru?

ayrıca nescafe yine aynı listeyi mi yayınlamış. benim adımda annemin adıda 2 kere yazıyo. bana 2 paket geldi ama anneme 1 paket. acaba anneminkinin diğeride gelirmi ki

Nescafeden kazanmışım bende annemle benim adım alt alta çıkmış :) annemin adının isim benzerliği olabileceğini düşündüm ama eğer öyle olsaydı alt alta çıkmazdı sanırım bilgisi olan :) :26:

bende yaklaşık bir aydır nadir de olsa göz gezdiriyordum burada..
en son ki tartışmayada şahit oldum,kimseyi tanımam bilmem ama o anneye kesinlikle sataşıldı ve gerçekten hanfendiymiş onu anladım..
bunuda madem sözü edildi söylemeden geçemeyeceğim..

iyi paylaşımlar..

teşekkür ederim :71:

Back
X