Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aşağıdakilerden hangisi Ali Teoman'ın kurduğu Konstantiniyye Üçlemesi'ne ait kitaplarından biri değildir?

KAZANAN
"Taş Devri " cevabı ile;
Nurcan Usta

bizde ise tebrikler

canım tebrikler kazanan listesi nerde acaba:nazar::nazar:

her 50. mi 100. mü kişi kazanıyomuş herhalde:44:
https://apps.facebook.com/goster_kendini/ bu linke tıklayıp cevaba da asya kıtası yapıcaksın.Sonra da bilgilerini gireceksin cnm.Sonraki ekranda belli oluyo kazandığın zaman adresinize gönderilecektir yazıyo.:21::21:
Ama şimdi deneme derim daha kontenjan dolmamıştır.

https://apps.facebook.com/goster_kendini/ bu linke tıklayıp cevaba da asya kıtası yapıcaksın.Sonra da bilgilerini gireceksin cnm.Sonraki ekranda belli oluyo kazandığın zaman adresinize gönderilecektir yazıyo.:21::21:

tamam cnm denemem tebrik ederim:6:

$adsız.webp

:6::6::6::6::6:

cnmm

kuponun tarihi falan vardır aman dolmasın diye oğluşuma çok cici şeyler sipariş ettim.kanzın ürünleri çok güzel genelde burdan alırım oğluma. kupon süper oldu valla. % 50 indirimli haliyle 43 tl lik şeylere 23 tl ödedim. çok sağol cnm :16::16::16::16:

kızlar bu ara da superfresh ten eşim adına kazandığım balıklar geldi. tam 8 pk 2 li balık göndermişler.:53:

:15::15::15::15::15:

bize niye hiç çkmıyo ya peki cnm tebriklerr

Son düzenleme:
cnmm

kuponun tarihi falan vardır aman dolmasın diye oğluşuma çok cici şeyler sipariş ettim.kanzın ürünleri çok güzel genelde burdan alırım oğluma. kupon süper oldu valla. % 50 indirimli haliyle 43 tl lik şeylere 23 tl ödedim. çok sağol cnm :16::16::16::16:

kızlar bu ara da superfresh ten eşim adına kazandığım balıklar geldi. tam 8 pk 2 li balık göndermişler.:53:

:15::15::15::15::15:

güle güle kullansın bebişin cnm sorunsuzca kullanmana sevindim...:16::16:

bize niye hiç çkmıyo ya peki cnm tebriklerr

Bana da hiç çıkmıyodu cnm kaç kere yaptım.Eşimin hesabından deniyim diye öylesine girdim .Yukarıdaki yazı çıktı.Hiç beklentin olmadığı zaman tutuyor :1:benim kazandıklarımın çoğu öyle oldu:1::1::1:İnş sizlere de çıkar:29:

kızlar bu viola saç boyası sitesine üye olamıom iki güngür üyeliğiniz tamamlandı dio ama girişde yanlış dio emailde gelmedi hiç nasıl üye oldunuz siz:14:

kızlar su ıncır yapragımı neydı ona uye olmustuk hedıyesı gelen var mı sıteye en son baktıgımda kapalıydı
Evet o site bilgilerimizi toplayıp kayıplara karıştı bence :ssz:

ilkk hediyemii aldımm teyteyyy organikçelebiden geldi bebek bakım seti içinde bebek losyonu ve yağı var çok güzel kokuyorrr ..üzerinde her biriinin fiyatı 19 yazıo ama bana bedeva teytey:1::1::1::1::16:
Ilk hediye çok kıymetlii, güle güle kullan canım :3:

3 gun önce kazandığım tencerem burdan bi arkadaş sayesınde kazanmıştım
gazete vatandan kazandığım divas teştaş pırlanta ama biraz ufak
perabutik ayakkabım ve bı blogdan kazandığım oğlumun resmi baskılı çikolata
ayrıca 2paket bebımo geldi
Eki Görüntüle 359515 Eki Görüntüle 359516 Eki Görüntüle 359517 Eki Görüntüle 359518
Hepsi çok güzel, güle güle kullan :46:

kızlarrr bugün oğlumun doğum günü sizlerle paylaşmak istedimm :16::16::16:
Uzun, sağlıklı, mutlu ömrü olsun oğlunun :16:

Organiklerim geldi ay çok mutluyum ilk defa birşey kazandım:))))))))))))))))))))))
Güzel günlerde kullan :54:

kızlar banada bebek losyonuyla saç kremi geldi sizlere de aynısı mı geldi
birde saç maskesi varmış ondan çok memnun kalmış herkezzz
neyse buada şükür ilk hediyemmm:16:
Herkese aynı gitmiş, iyi ki maske gitmedi kıskançlıktan çatlardım :27:
O memnun olanlardan biri de benim, saçım deli gibi uzadı, gerçi kardeşimle farklı ürünler kullanıyoruz, onun da çok uzadı ama olsun ben memnunum işte :37:

daybuyday üye davetimi kabul edip fikirmetre çeki ile alışveriş yapılmış bana 20 tl yüklenmiş görünmüyo neden
Iade süresi falan dolacak, bir ay sonra falan yüklenir yazıyor ya zaten :34:

Kızlar avon dışında günlük kazanan listesi yayınlayan ne vardı ya, düşünüyorum düşünüyorum bulamadım :44:

Ha bi de deli gibi cola tüketen kuzenime geçenlerde trendyol kapak olayından bahsettim, bakayım falan demişti. Trendyoldan almam gereken bi elbise var, onun için mesaj attım şimdi kapakları naptın bana 20TLlik ver ben de sana limango 20TL yüklü hesap vereyim dedim, inşallah müsbet cevap bekliyorum yoksa 50TL falan zararda olcam içime oturcak :5:

Şanslı soru kazananlarıymış, bizden kazanan var mı?

İşte kazanan 'şanslı' isimler;

Gamze Akkurt

Nurdan Gürdere

Zehra Yağmur Dikdere

Filiz Ulu

Şerife Süvereklioğlu

Eda Hoşgör

Dilek Şahin

Sevinç Çatalkaya

Aysel Kekeç

Nermin Pekin

Cemil Duru