Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrikler kazanan listesi nerde acaba![]()
gördüğün kutu adresine gönderilecek falan yazıyormuş kazanınca öyle mi yazdı yoksa tebrikler mi dedi![]()
Aşağıdakilerden hangisi Ali Teoman'ın kurduğu Konstantiniyye Üçlemesi'ne ait kitaplarından biri değildir?
KAZANAN
"Taş Devri " cevabı ile;
Nurcan Usta
bizde ise tebrikler
her 50. mi 100. mü kişi kazanıyomuş herhalde:44:
https://apps.facebook.com/goster_kendini/ bu linke tıklayıp cevaba da asya kıtası yapıcaksın.Sonra da bilgilerini gireceksin cnm.Sonraki ekranda belli oluyo kazandığın zaman adresinize gönderilecektir yazıyo.
Ama şimdi deneme derim daha kontenjan dolmamıştır.
olur cnm![]()
her 50. mi 100. mü kişi kazanıyomuş herhalde:44:
https://apps.facebook.com/goster_kendini/ bu linke tıklayıp cevaba da asya kıtası yapıcaksın.Sonra da bilgilerini gireceksin cnm.Sonraki ekranda belli oluyo kazandığın zaman adresinize gönderilecektir yazıyo.
Ama şimdi deneme derim daha kontenjan dolmamıştır.
cnmm
kuponun tarihi falan vardır aman dolmasın diye oğluşuma çok cici şeyler sipariş ettim.kanzın ürünleri çok güzel genelde burdan alırım oğluma. kupon süper oldu valla. % 50 indirimli haliyle 43 tl lik şeylere 23 tl ödedim. çok sağol cnm
kızlar bu ara da superfresh ten eşim adına kazandığım balıklar geldi. tam 8 pk 2 li balık göndermişler.
![]()
bize niye hiç çkmıyo ya peki cnm tebriklerr
Evet o site bilgilerimizi toplayıp kayıplara karıştı bencekızlar su ıncır yapragımı neydı ona uye olmustuk hedıyesı gelen var mı sıteye en son baktıgımda kapalıydı
Ilk hediye çok kıymetlii, güle güle kullan canımilkk hediyemii aldımm teyteyyy organikçelebiden geldi bebek bakım seti içinde bebek losyonu ve yağı var çok güzel kokuyorrr ..üzerinde her biriinin fiyatı 19 yazıo ama bana bedeva teytey![]()
Hepsi çok güzel, güle güle kullan3 gun önce kazandığım tencerem burdan bi arkadaş sayesınde kazanmıştım
gazete vatandan kazandığım divas teştaş pırlanta ama biraz ufak
perabutik ayakkabım ve bı blogdan kazandığım oğlumun resmi baskılı çikolata
ayrıca 2paket bebımo geldi
Eki Görüntüle 359515 Eki Görüntüle 359516 Eki Görüntüle 359517 Eki Görüntüle 359518
Uzun, sağlıklı, mutlu ömrü olsun oğlununkızlarrr bugün oğlumun doğum günü sizlerle paylaşmak istedimm![]()
Güzel günlerde kullanOrganiklerim geldi ay çok mutluyum ilk defa birşey kazandım:))))))))))))))))))))))
Herkese aynı gitmiş, iyi ki maske gitmedi kıskançlıktan çatlardımkızlar banada bebek losyonuyla saç kremi geldi sizlere de aynısı mı geldi
birde saç maskesi varmış ondan çok memnun kalmış herkezzz
neyse buada şükür ilk hediyemmm![]()
Iade süresi falan dolacak, bir ay sonra falan yüklenir yazıyor ya zatendaybuyday üye davetimi kabul edip fikirmetre çeki ile alışveriş yapılmış bana 20 tl yüklenmiş görünmüyo neden
ya ben bunu kazandımda ankara hilton bana çok uzak taa oraya bir dil cd si için gidemem ya![]()