Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar şu organik çelebiye üye olamıyorum ben onayla diyorum yine aynı sayfa çıkıyo
az önce de bebeğime bakım dan losyon ve saç kremim geldi
dün organik çelebiye mail attım ama geri dönen olmadı kandırmaca falan değildir inşallah topladılar bilgileri haber yok.testi yapan arkadaşlar sizde mail atsanız belki birkaç kişi daha sosrarsa ilgilenirler.
bende üye olamadım canım. zaten katılan arkadaşları da arayan soran olmamış :26:
eşimin adına oldum onun üyeliğini kabul etti tuhaf beni beğenmediama test bitmiş
bebeğime bakımdan beni aramadılar herkesi aramışlar bende kazanamadığımı düşünüyordum ama bugün geldi çok beğendim.saç kreminden mennun kalırsam eğer kullanmaya devam edeceğim![]()
güle güle kullan canımbu arada gelen ürünlerin son kullanma tarihlerine bakın mutlaka , losyon temmuz saç kremi de ağustos ayına kdr kullanılabiliyor
güle güle kullan canımbu arada gelen ürünlerin son kullanma tarihlerine bakın mutlaka , losyon temmuz saç kremi de ağustos ayına kdr kullanılabiliyor