Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar şu organik çelebiye üye olamıyorum ben onayla diyorum yine aynı sayfa çıkıyo

az önce de bebeğime bakım dan losyon ve saç kremim geldi

Son düzenleme:
Dermoda Dermokozmetik
Değerli Ziyaretçilerimiz,

24 ŞUBAT - 05 MART 2012 tarihleri arasında beğen, paylaş yorum yap çekilişimizin kazanan talihlisi;

Nurcan TELLİ - İZMİR
Tebrik ediyoruz bizden 1 Adet Antistax Jel ve 1 Adet BioDer Tüy Azaltıcı Krem & Serum Başlangıç Paketi hediye kazandınız!

dün organik çelebiye mail attım ama geri dönen olmadı kandırmaca falan değildir inşallah topladılar bilgileri haber yok.testi yapan arkadaşlar sizde mail atsanız belki birkaç kişi daha sosrarsa ilgilenirler.

dün organik çelebiye mail attım ama geri dönen olmadı kandırmaca falan değildir inşallah topladılar bilgileri haber yok.testi yapan arkadaşlar sizde mail atsanız belki birkaç kişi daha sosrarsa ilgilenirler.

ewet kızlar ben 2-3 gündür burada arkadaşlara sordum kimse aranmamış beni de arayan yok bence de bilgileri topladılar sadece ,
arayan olursa veya kargo gelirse size yazarım buradan

bende üye olamadım canım. zaten katılan arkadaşları da arayan soran olmamış :26:

eşimin adına oldum onun üyeliğini kabul etti tuhaf beni beğenmedi:1: ama test bitmiş

bebeğime bakımdan beni aramadılar herkesi aramışlar bende kazanamadığımı düşünüyordum ama bugün geldi çok beğendim.saç kreminden mennun kalırsam eğer kullanmaya devam edeceğim:21:

Son düzenleme:
eşimin adına oldum onun üyeliğini kabul etti tuhaf beni beğenmedi:1: ama test bitmiş

bebeğime bakımdan beni aramadılar herkesi aramışlar bende kazanamadığımı düşünüyordum ama bugün geldi çok beğendim.saç kreminden mennun kalırsam eğer kullanmaya devam edeceğim:21:

güle güle kullan canım ;) bu arada gelen ürünlerin son kullanma tarihlerine bakın mutlaka , losyon temmuz saç kremi de ağustos ayına kdr kullanılabiliyor

Kızlar trendyol hediye çeki veren kampanya falan yok hiç di mi? Benim bildiğim sadece yapı kredi veriyor şuan ama onuda geç kullanıyorsun baya.

günaydınlarrrrr :))
equal parfümden hediyem geldi hani 100 kişi kazanmıştı ya o eğer içinizde kazanan varsa sizede gelir ;)

günaydın kızlar..:3::3:
bebeğime bakımdan anneme geldi, bana henüz gelmedi..aynı dakikalarda doldurdum formu..:ssz::ssz:
bakalım belki bugün gelir:55:

Son düzenleme:
Back
X