Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sinoşşşşş banada bugun geldı daha etı cın
2 tane kazanmıstım 3 tane geldı
hatta ben maıl atmıstım
kazananlar lıstesınde adınız yk demıserdı bana :)

esracım dün sağol nosunu vermiştin bugün aramıştım,qakşama doğru 3 kutu benimolar geldi ama eticin yok gelmezse bu seferde mail atıcam
benimolar mng ile geldi..
3ü 1 arada kahvelerin yanında ii gidiyor :9:

Sayın Pratikev Takipçileri;

Çekilişlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

08/03/2012 Perşembe günü düzenleyeceğimiz yeni çekilişimizle, sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bu çekilişimizde "Kadınlar Günü" 'ne özel bir çekiliş hediyemiz olacaktır.

https://www.facebook.com/PratikevCom?sk=wall

öyle saçma sapan şeylere inanmayın kızlar. eşim fabrikasında çalıştı. meyan kökünden yapılıyor cola rahat olun.:34:

asla meyan kökü yoktur sadece millet bangır bangır bağırıyo içinde neler var diye.bence sizde bu kadar emin olmayın yararlı bişeyde değil zaten .ama herkesin aklı var zaten içen içer

kızlar bu avon genics i gelmeyen varmı benim hala yok piyasada.birde bir numara vardı arayıp istiyorduk gelmedi diye o numarayı bilen varmı?

https://www.facebook.com/saatvesaat?sk=wall
saat hediyesi varmış

bu arada inşallah kırmızı kasaya trendyol tekrar gelir inşallah ya, bir kez kullandım sadece
sonra da lazım oldukça alırım dedim almadım o da bitmiş, puanlar öylece duruyoo :31::31:
daha da geliyo açma halkası, annemin diyet colaları sağolsun ama trendyol olmadıktan sonra pooff :37::37:

Son düzenleme:
saat hediyesi varmış

bu arada inşallah kırmızı kasaya trendyol tekrar gelir inşallah ya, bir kez kullandım sadece
sonra da lazım oldukça alırım dedim almadım o da bitmiş, puanlar öylece duruyoo :31::31:
daha da geliyo açma halkası, annemin diyet colaları sağolsun ama trendyol olmadıktan sonra pooff :37::37:

bu kasa kolayı nasıl arkadaşlar bende sürekli cola tüketiyorum 2.5 litrelik kapaklarda bişi göremedim.kutu kolalardamı sadece,biraz bilgilendiriseniz bu konuda sevinirim ,trendyolda kullanmak için ne işlem yapıyoruz vs ..:34:

bu kasa kolayı nasıl arkadaşlar bende sürekli cola tüketiyorum 2.5 litrelik kapaklarda bişi göremedim.kutu kolalardamı sadece,biraz bilgilendiriseniz bu konuda sevinirim ,trendyolda kullanmak için ne işlem yapıyoruz vs ..:34:

reklamlarda kapak ve açma halkası diyor sanırım ama ben tam olarak hangi ürün kapaklarında bu kodlar var tam bilmiyorum
ben coca cola içemiyorum, cola turka içiyorum, ama annem diyet yapıyor ve coca cola nın diyet colasını seviyor
o sayede ben kod biriktirebiliyorum

yani benimkiler kutu cola nın açma halkasından çıkan kodlar
o kodları kırmızı kasa sitesindeki hesabıma giriyorum (üyeliğin oluyor, o üyeliğine ait hesabına o kodları giriyorsun, puanların birikiyor)
mesela açma halkaları 3 puan(diğer kapaklarda puan değişimiyor mu bilmiyorum), yani 6 açma halkası 18 puan yapıyor ve bununla kırmızı kasa sitesinden bri adet 10 tl lik hediye çeki kodu alabiliyorum
yani alabiliyordum, stokları tükenmiş
tekrar gelmesini bekliyorum ben :6::6:

umarım anlatabilmişimdir :27:

Son düzenleme:
reklamlarda kapak ve açma halkası diyor sanırım
benimkiler kutu cola nın açma halkasından çıkan kodlar
o kodları kırmızı kasa sitesindeki hesabıma giriyorum (üyeliğin oluyor, o üyeliğine ait hesabına o kodları giriyorsun, puanların birikiyor)
mesela açma halkaları 3 puan, yani 6 açma halkası 18 puan yapıyor ve bununla kırmızı kasa sitesinden bri adet 10 tl lik hediye çeki kodu alabiliyorum
yani alabiliyordum, stokları tükenmiş
tekrar gelmesini bekliyorum ben :6::6:

umarım anlatabilmişimdir :27:

çoook tşk ederimmmm:16::16::16::16::16:
benim evdeki cola kapaklarında yok kod sanırım kampayasız ürünlerden..

çoook tşk ederimmmm:16::16::16::16::16:
benim evdeki cola kapaklarında yok kod sanırım kampayasız ürünlerden..

rica ederim :16:

olabilir canım, gerçi kırmızı kasa ekim ayından bu yana varmış, senin şansına kampanyasız ürün denk gelmiş demek ki veya bütün ürün çeşitlerinde yok kod :29:

durudan 13 şubatta kazanmıştım...
bugün geldiler sonunda....:44:

saat hediyesi varmış

günaydınlar canım yaa fazla şifren varsa bana 2 kola kapağı şifresi lazım verebilirmisin

Back
X