kızlar gece 12ye kadar geçerli limango çeki gelmiş, isteyene verebilirim
Benim telefona da mesaj geldi 12ye kadar 10TL diyor ama hesapta görünmüyor. Bu çekler gönderiliyor mu hem, birleşiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gece 12ye kadar geçerli limango çeki gelmiş, isteyene verebilirim
aynen bana da haber geldi ama ne fayda doğum günü çeklerim bile duruyor hepsi güme gidecek![]()
Benim telefona da mesaj geldi 12ye kadar 10TL diyor ama hesapta görünmüyor. Bu çekler gönderiliyor mu hem, birleşiyor mu?
canım twitterdekini diyo sanırım arkadaşlar kupa filan hediyeymiş facebook yarışması değil yani
limangodan çek kodu alabilirim kızlar..
Trendyol
Marjin'in sürpriz hediyesini kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Çanta' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 1. , 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. kişi görseldeki Marjin butiğimizde bulunan 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 23.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!
cevap
165-69-39‏
ben de yollayarak deniycem, oluyosa ben de alabilirim. / Denedim olmuyor sanırım, bir tanesini kabul ediyor, bilen var mı birleşip birleşmediğini?
bende de 5 6 hesapta bedava 10 tl çek var isteyen varsa seve seve aktarırım
bende aynı durumdayım
aa evetgörünmüyor
![]()
Trendyol
Marjin'in sürpriz hediyesini kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Çanta' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 1. , 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. kişi görseldeki Marjin butiğimizde bulunan 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 23.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!
cevap
165-69-39‏
birleşmiyor denedim canm![]()
birleşmiyosa bişeye yaramaz bu çekler ne daybuyday ne limago..Kargo verirse daybuyday kullanırım yoksa kullanmambirleşmiyor denedim canm![]()
Trendyol
cevap
165-69-39‏
birleşmiyosa bişeye yaramaz bu çekler ne daybuyday ne limago..Kargo verirse daybuyday kullanırım yoksa kullanmam![]()