Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday.com Sorulan sorulara toplu bir şekilde cevap verelim :)

Hediye çekleri bu geceden itibaren 24 saat boyunca kullanılabilecek ve 9 Mart tarihinde geçerliliğini yitirecektir. Diğer hediye çekleri ile birleştirilerek kullanılamayacaktır.

Keyifli alışverişler! ;)

limangodan 1 saatlik 10 tl indirim geldi kullanmak isteyen varsa gönderebilirim,ben kullanmıycam boşa gitmesin

Höff anlaşılan bu gün herkes 10TLlik çek vercek başka çeklerle birleştirilecmeyecek, kargo da bize ait. Eee normal günden ne farkı var yani, aynı hesap.

Bu arada limango "Sürpriz Anlık Hediye Çeki Designers Studio'da geçerli" vermiş, aktarılıyo da. Bu sefer biz uyanıklık yapalım alışveriş yapmak isteyen birimize aktaralım hepimiz, kargo ücretiyle alışveriş yapsın aktardığımız kişi de :6:

Trendyol
Marjin'in sürpriz hediyesini kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Çanta' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 1. , 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. kişi görseldeki Marjin butiğimizde bulunan 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 23.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

cevap
165-69-39‏

Trendyol
Marjin'in sürpriz hediyesini kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Çanta' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 1. , 10. , 20. , 30. , 40. ve 50. kişi görseldeki Marjin butiğimizde bulunan 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 23.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

cevap
165-69-39‏

sapl canm:29:

limangodan çek kodu alabilirim kızlar..

canm mailini özelden at öyle yollanıyor sanırım

Trendyol

cevap
165-69-39‏

Teşekkürler. Aceleden bilgilerimi falan yollamadım ama şans artık :1:

limangodan çek kodu alabilirim kızlar..

birleşmiyor denedim canm:50:

Evet bende bir sürü hesap var onlardan yollayıp denedim ama birleşmiyor.

limango bana da çek göndermiş. ama 'sadece ilgili butikte kullanılır' diyor kasada. sizin de öyle mi?

Trendyol

cevap
165-69-39‏

cnm bunların üçüde yanlış bende bunu gönderdim hep doğrudur die saydımki üçüde yanlış nasıl saydın sen:37:

Back
X