canım hala lazımsa iki adet var elimde yollayayım mı özelden :)
çok teşekkür ederim cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hala lazımsa iki adet var elimde yollayayım mı özelden :)
aynen,eşimde evde diyorki bisküvileri yiyelim çocukluğumuzu hatırlarız diyor,bende çayımızı demledim çaya batıra batıra yicez:))
ben ortaokulda bile sütle yerdim düşünün çok severim bebe bisküvisini..bazende kaseye bisküvileri doldurup üzerine şekerli süt dökerdik ayy gençliğim aklıma geldii dermişimmm:)))
ben teeeeeee ilk haftasında kazanmıştım
1 adet tüy dökücü sprey
1 adet yüz için ağda bantı
1 adet bikini bölgesi için ağda bandı
2 farklı tüy dökücü tüp
ama sepet içinde gelmiyor hayal kırıklığına uğrama benim gibi.Karton çanta içinde geliyor tabi kargo poşeti içinde.İçinde ne olduğu gözükmüyor
var canım SEPET yok ümitlenme sepetiz geldi
4 parça ürün var
1 tüy dökücü krem
sir ağda bandı 12 adet
yüz ağda bandı 20 tane
koltukaltı bandı ... 16 tane
bana böyle geldi
günaydın kızlar...
WinnerTweet
kazananları gör dediğimde yukarda profiller çıkıyor, ben de varım ama anlamadım doğru mudur, ne yapmam lazım.
yoksa katılanları mı yayınlıyor sadece orda?
twit'li şeylere alışamadım henüz.
yardımcı olabilir misiniz?
afiyet şeker olsuunnevet bebe bisküvisinin tadı bi başka oluyor
bende katıldım bakalım yollıcaklar mı :44: yollasalar da bende çaya batırıp yesem heveslendim
![]()
sağol tatlım hepberaber olsun inşlh:))
valla yakın olsak paylaşırdım 1 paketini inan..2 paket geldi :)
inşlh yakın zamanda sana da ulaşır:)![]()
sağol canım yemiş kadar oldumşansımı denedim gelmezse artık marketten alır yerim
![]()
Tşk ederim kızlar :) Sepet demeselerdi bari![]()
Hero baby...milupa numune gönderiyor...primada ilk hediyem formunu doldurduğunuzda gönderiyor..
MNG ile cnm..annemede öyle gitmiş..eve kadar getiriyorlar kargo bedeli yok..
yalnız mail geliyor ilk önce onaylandığına dair..
mailini bi kontrol et istersen cnm
hımm anneme giden buydu demekki evde bulamamışlar gel al demişler annemde gitmemiş
teşekkürler onlarada üye olayım hemen..
milupa ve prima ne gönderiyor peki
aynen,eşimde evde diyorki bisküvileri yiyelim çocukluğumuzu hatırlarız diyor,bende çayımızı demledim çaya batıra batıra yicez:))
ben ortaokulda bile sütle yerdim düşünün çok severim bebe bisküvisini..bazende kaseye bisküvileri doldurup üzerine şekerli süt dökerdik ayy gençliğim aklıma geldii dermişimmm:)))
MNG ile cnm..annemede öyle gitmiş..eve kadar getiriyorlar kargo bedeli yok..
yalnız mail geliyor ilk önce onaylandığına dair..
mailini bi kontrol et istersen cnm
Hero baby...milupa numune gönderiyor...primada ilk hediyem formunu doldurduğunuzda gönderiyor..