Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen,eşimde evde diyorki bisküvileri yiyelim çocukluğumuzu hatırlarız diyor,bende çayımızı demledim çaya batıra batıra yicez:))
ben ortaokulda bile sütle yerdim düşünün çok severim bebe bisküvisini..bazende kaseye bisküvileri doldurup üzerine şekerli süt dökerdik ayy gençliğim aklıma geldii dermişimmm:)))

afiyet şeker olsuunn :56: evet bebe bisküvisinin tadı bi başka oluyor :55: bende katıldım bakalım yollıcaklar mı :44: yollasalar da bende çaya batırıp yesem heveslendim :9::56:

ben teeeeeee ilk haftasında kazanmıştım
1 adet tüy dökücü sprey
1 adet yüz için ağda bantı
1 adet bikini bölgesi için ağda bandı
2 farklı tüy dökücü tüp

ama sepet içinde gelmiyor hayal kırıklığına uğrama benim gibi.Karton çanta içinde geliyor tabi kargo poşeti içinde.İçinde ne olduğu gözükmüyor

var canım SEPET yok ümitlenme sepetiz geldi
4 parça ürün var
1 tüy dökücü krem
sir ağda bandı 12 adet
yüz ağda bandı 20 tane
koltukaltı bandı ... 16 tane

bana böyle geldi

Tşk ederim kızlar :) Sepet demeselerdi bari :37:

günaydın kızlar...

WinnerTweet

kazananları gör dediğimde yukarda profiller çıkıyor, ben de varım ama anlamadım doğru mudur, ne yapmam lazım.
yoksa katılanları mı yayınlıyor sadece orda?

twit'li şeylere alışamadım henüz.
yardımcı olabilir misiniz?

Palette Turkiye
#BuKadinlarGunu kampanyamız sona erdi! Kazananlar 12 Mart Pazartesi günü saat 17.00'da açıklanacaktır. Katılan herkese teşekkürler!

boyle bir tweet atmis palette, pazartesiyi beklicez yani :25:

afiyet şeker olsuunn :56: evet bebe bisküvisinin tadı bi başka oluyor :55: bende katıldım bakalım yollıcaklar mı :44: yollasalar da bende çaya batırıp yesem heveslendim :9::56:

sağol tatlım hepberaber olsun inşlh:))
valla yakın olsak paylaşırdım 1 paketini inan..2 paket geldi :)
inşlh yakın zamanda sana da ulaşır:):emir_bebek:

.9 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Alev Erbil

2) Öznur Hacıoğlu

3) Tülin Yeşil

FİNİSH SONUÇLARI

Hero baby...milupa numune gönderiyor...primada ilk hediyem formunu doldurduğunuzda gönderiyor..

MNG ile cnm..annemede öyle gitmiş..eve kadar getiriyorlar kargo bedeli yok..
yalnız mail geliyor ilk önce onaylandığına dair..
mailini bi kontrol et istersen cnm

hımm anneme giden buydu demekki evde bulamamışlar gel al demişler annemde gitmemiş

Bitenekadar.com
9 MART 2012 Cuma günü Paylaş/Kazan Kampanyasına katılarak Nostaljik İşlemeli Kapaklı Kahve Fincanı kazanan 3 şanslı takipçimiz:

1 – Erhan Türker
2 – Emine Koyun
3 – Nilüfer Saraçoğlu

teşekkürler onlarada üye olayım hemen..
milupa ve prima ne gönderiyor peki

ya ben o dönem hamileydim..ilkinde milupa indirim kupoanları bebek sütü niveaının bebek bakımürünü numuneleri huggis mini paket emzirme çayı filandı...dğduktan 4-5 ay sonra kaşık ve kaşık mamalrı be indirim kuponları...primada bez numunesi..2 tane tuperware mama kapları..duracel pil...yine bazı numuneler vardı hatırlayamıyorum...

aynen,eşimde evde diyorki bisküvileri yiyelim çocukluğumuzu hatırlarız diyor,bende çayımızı demledim çaya batıra batıra yicez:))
ben ortaokulda bile sütle yerdim düşünün çok severim bebe bisküvisini..bazende kaseye bisküvileri doldurup üzerine şekerli süt dökerdik ayy gençliğim aklıma geldii dermişimmm:)))

bende oturdum kendim yedim bisküvileri...hero bana ayrıca büyük boy fıstıklı çikolatada göndermişti..

MNG ile cnm..annemede öyle gitmiş..eve kadar getiriyorlar kargo bedeli yok..
yalnız mail geliyor ilk önce onaylandığına dair..
mailini bi kontrol et istersen cnm

bana da mailgelmişti geçen gün.o zaman yakında benim bebişime degelir inşallah:21: :46:

Back