Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

trendyolun yarışmalarını bile bile kaçırdım şansıma bak yaaa. birinden biri denk gelirdi heralde die düşünüom :14: bu son yarışmayı da buraya daha bakmadan tesadüf face de gördüm aradım taradım ben de aynı cevabı bulmuşum yolladım ama sanırım geç kaldık...pöffffffff...

twitter a katıldım bi de, 1 kişiye hediye ama bakalım o şanslı kişi ben olabilecek miyim :9::9::9::9:

kısmet yaa, o kadar çok insan ilgileniyor ki trendyol çekleriyle, bugünkü blog yarışmasında net olarak anladım yani :9:
anında kilitlendi blog ve yarım saat düzelmedi :27::27:

twitter da ben de yazdım bir twit, bakalım kısmet kimeymiş :7:

kızlar bana kırmızı kasadan alınmış trendyol cola kodu lazım.

kfc menü 1 alana 1 bedava kodum var. değiş yaparım.

Xtreme Menü alana Burger Menü (Acılı - Acısız) bedava!

veya

Original Recipe Menü alana, 3’lü Crispy Strips, küçük patates ve içecekten oluşan Fırsat 3 Menüsü hediye!

Doğum günü sürprizlerimiz hız kesmeden devam ediyor! İşte 8. YARIŞMAMIZ için 8. Sorumuz: Google+ sayfamızda aşağıdaki Hadise fotoğrafının da yer aldığı albümümüzde kaç adet Hadise fotoğrafı bulunduğunu yarisma@trendyol.com ‘a ‘FB 8. Yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. , 50. , 60. , 70. , 80., 90. ve 100. kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…

Google+ sayfamıza : https://plus.google.com/b/110499177446876504646/ linkten ulaşabilirsiniz. Bizi ve sürprizlerimizi Google+ sayfamızdan da takip etmeyi unutmayın!

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 19.00’da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin!

21 cvp kızlar

Trendyol
‎2. Doğum Günümüze özel 1.000 TL hediye çeki kazanma fırsatı 16.00'dan itibaren twitter sayfamızda sizi bekliyor! Bu akşam 18.00'a kadar trendyol.com hashtag'i ile '#trendyol.com 2 Yaşında!' yazıp tweet atan twitter takipçilerimiz arasından çekilişle belirlenecek 1 kişi 1.000 TL hediye çeki kazanacak! Kazanan takipçimizi YARIN 15.00'da facebook ve twitter sayfamızda açıklayacağız. Bizi ve sürprizlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak Twitter’dan da takip edebilirsiniz! İyi şanslar..

Trendyol (@Trendyol) on Twitter
twitter.com

tüm gün dışarda olduğumdan hiç birine katılamadım. ama en çok da buna üzüldüm:5: 1 dk ile kaçırdım

Son düzenleme:
trendyol un sonunusuna yetısebıldım yaww. dr.oetker cekılısınde arcelık su ısıtıcısı kazandım :):):):)

tüm gün dışarda olduğumdan hiç birine katılamadım. ama en çok da buna üzüldüm:5: 1 dk ile kaçırdım

ayyy bu kötü olmuş işte, tüh :29:
saat 6 yı geçmiş yaa, hiç farkında değildim saatin, senin yazını görünce baktım saate :27:

kızlar ya yüklenin şu trendyola tv kampanyası yapsın :((( biz bi kaç kişi yazıyoruz ama yetmiyo

Back
X