Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trendyolun yarışmalarını bile bile kaçırdım şansıma bak yaaa. birinden biri denk gelirdi heralde die düşünüombu son yarışmayı da buraya daha bakmadan tesadüf face de gördüm aradım taradım ben de aynı cevabı bulmuşum yolladım ama sanırım geç kaldık...pöffffffff...
twitter a katıldım bi de, 1 kişiye hediye ama bakalım o şanslı kişi ben olabilecek miyim![]()
kampanyaları düzenleyen firmaya göre değişiyor ama sanırım genelde kargoları kendileri karşılıyolarbu kazandıklarınız için kargo ücreti ödütor musunuz?
:44:
kızlar ben elbisenin olduğu linki gönderdim olmadı mı şimdi![]()
kampanyaları düzenleyen firmaya göre değişiyor ama sanırım genelde kargoları kendileri karşılıyolar
metro da 4000 var ben daha 1000 yapamadım![]()
Trendyol
‎2. Doğum Günümüze özel 1.000 TL hediye çeki kazanma fırsatı 16.00'dan itibaren twitter sayfamızda sizi bekliyor! Bu akşam 18.00'a kadar trendyol.com hashtag'i ile '#trendyol.com 2 Yaşında!' yazıp tweet atan twitter takipçilerimiz arasından çekilişle belirlenecek 1 kişi 1.000 TL hediye çeki kazanacak! Kazanan takipçimizi YARIN 15.00'da facebook ve twitter sayfamızda açıklayacağız. Bizi ve sürprizlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak Twitter’dan da takip edebilirsiniz! İyi şanslar..
Trendyol (@Trendyol) on Twitter
twitter.com
tüm gün dışarda olduğumdan hiç birine katılamadım. ama en çok da buna üzüldüm1 dk ile kaçırdım
ayyy bu kötü olmuş işte, tüh![]()
saat 6 yı geçmiş yaa, hiç farkında değildim saatin, senin yazını görünce baktım saate![]()
trendyol un sonunusuna yetısebıldım yaww. dr.oetker cekılısınde arcelık su ısıtıcısı kazandım :):):):)