kızçeler daybudaye bedava çek veren site mite yok mudur![]()
Fikirmetre var berenimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızçeler daybudaye bedava çek veren site mite yok mudur![]()
Fikirmetre var berenimm![]()
fikirmetre miii hemen bakıyorum çok saol canım![]()
Bereket Nar'ları da var Daybuyday'da , 1 saat önce alıp almamak konusunda tereddütte kaldım bir mağazada , 20 TL idi , 10'liralık çekimde var , fiyatı burda 19,90 , ebatı nasıl acaba , çok küçük değildir inşallah.. Alsammmııııı , almasammmııı ??![]()
keşke daha önce okusaydım bende az önce tava aldım papiladan dayanamadım
ama bu seferde sorun yasarsam daha da ugramam daybuydaya
Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok![]()
![]()
![]()
şunların ikisi 3,40 taleye geldi..peştemal aldım..
yazın serin serin ohh....:119::119:
Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok![]()
delüüüüüü güldürdün beni ..nerden aklına geldi peştemal
valla arife de çeyiz düzmüş ciciler biciler
ben yaşlandım 2 -3 tava aldım diye üzülürken neyse bi eşofman ve fuşya rengi çanta almışım ciyak ciyak çıkarım o renkle sokağa :)
napiim be şekerim 10 tale yi pek aşmamak için en uygun buydu..
muhteşem yüzyıl hamam sahnelerine ne özenirdim..
hamam tasımda var evde, geriye bi takunyalar kaldı,limangodanda onları hallederim..:2
![]()
Geriye takunya kalsa iyi , bence 1-2 cariye lazım su dökmeye![]()
Yaşar Konseri / Konser / 24 Mar Cts 22:00 arkadaşlar bu konsere gitmek isteyen var mı?
Yaşar Konseri / Konser / 24 Mar Cts 22:00 arkadaşlar bu konsere gitmek isteyen var mı?