Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bereket Nar'ları da var Daybuyday'da , 1 saat önce alıp almamak konusunda tereddütte kaldım bir mağazada , 20 TL idi , 10'liralık çekimde var , fiyatı burda 19,90 , ebatı nasıl acaba , çok küçük değildir inşallah.. Alsammmııııı , almasammmııı ??:14:

Bereket Nar'ları da var Daybuyday'da , 1 saat önce alıp almamak konusunda tereddütte kaldım bir mağazada , 20 TL idi , 10'liralık çekimde var , fiyatı burda 19,90 , ebatı nasıl acaba , çok küçük değildir inşallah.. Alsammmııııı , almasammmııı ??:14:

pazarda cam olanları 3 lüsü 10 tl..başka bişey al..uumutsuz ev kadınları kısmında kozmetiklerde jeller falan var..garnierin onlardan bak..

Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok :30:

Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok :30:

ürünleri sepete atınca sol üst kısımda hediye çeki kısmı var,onaya geçmeden yani..ürünler sepetteyken yapılıyor canım..
bi bak tekrar

0567308_431.jpeg

0567088_431.jpeg

şunların ikisi 3,40 taleye geldi..peştemal aldım..:52::52::52:
yazın serin serin ohh....:119::119:

delüüüüüü güldürdün beni ..nerden aklına geldi peştemal
valla arife de çeyiz düzmüş ciciler biciler
ben yaşlandım 2 -3 tava aldım diye üzülürken neyse bi eşofman ve fuşya rengi çanta almışım ciyak ciyak çıkarım o renkle sokağa :)

delüüüüüü güldürdün beni ..nerden aklına geldi peştemal
valla arife de çeyiz düzmüş ciciler biciler
ben yaşlandım 2 -3 tava aldım diye üzülürken neyse bi eşofman ve fuşya rengi çanta almışım ciyak ciyak çıkarım o renkle sokağa :)

napiim be şekerim 10 tale yi pek aşmamak için en uygun buydu..:23:
muhteşem yüzyıl hamam sahnelerine ne özenirdim..:9::9::9:
hamam tasımda var evde, geriye bi takunyalar kaldı,limangodanda onları hallederim..:21::21::2
:9::9::9:

napiim be şekerim 10 tale yi pek aşmamak için en uygun buydu..:23:
muhteşem yüzyıl hamam sahnelerine ne özenirdim..:9::9::9:
hamam tasımda var evde, geriye bi takunyalar kaldı,limangodanda onları hallederim..:21::21::2
:9::9::9:

Geriye takunya kalsa iyi , bence 1-2 cariye lazım su dökmeye :21:

Back
X