- 21 Haziran 2009
- 3.933
- 1.852
- 248
- 44
10 lıra cnm kargo ucretı ben uye oldum ama almadım saat cunku kımlık nosu ıstıodu bende guvenemedım pek
bizde eşimle aldık bakalım.eşim daha önceden üyeydi ama hiçbişey almamıştık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 lıra cnm kargo ucretı ben uye oldum ama almadım saat cunku kımlık nosu ıstıodu bende guvenemedım pek
nihayet ulaştım ellerinde olanları hemen yolluyorlarmış diğerleri tedarik edilince yollanıyormuş bu arada kargo ücreti de yok toplam 50 küsur liralık alışveriş yaptım ama sınır yok kargo ücreti almıyorlar yine de parça parça gelmesi bana hoş gelmedi
webdensiparis.com - Yerel İşletme - İstanbul | Facebook
Webdensiparis.com Takipçileri kazanmaya devam ediyor.
3 şanslı takipçimize ''LG Çamaşır sepeti'' hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki LG Çamaşır sepeti resmini beğen-paylaş
30 Mart 2012 saat00 kadar sende Beğen-Paylaş bu fırsatı yakala.
Yarışma kuralları için ;http://www.facebook.com/​note.php?note_id=26931772315417​0
bizde eşimle aldık bakalım.eşim daha önceden üyeydi ama hiçbişey almamıştık.
Milupanın sorularını yanıtlayan var mı? cevaplar nedir
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279
ben 1-2 kasık ve ınek sutu yaptım
canım sayfa bulunamadı diyo![]()
1-2 kaşık ve keçi sütü yaptım ben çünkü tüm sitelerde inek sütü 1 sene verilmemeli deniyor doktorumuz da zorunlu durumlarda anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür demişti , 1-2 kaşık ek gıda da sırf tatlarına alışsın diye veriliyorAşağıdakilerin hangisi bebeklere ilk 1 yıl verilebilecek besinler arasındadır? Keci sütü yaptim ben
style andshoe den seçtiğim ayakkabı gelmedi ama buda hoş buna benzeyen pembe bir ayakkabı seçmiştimbeğendim ama 169 olan boyumu 179 yaptı bu
amanna Allah vergisi diyip kendimi avutuyorum :26: zira etrafımdaki herkes kısa
Eki Görüntüle 378351 Eki Görüntüle 378352 Eki Görüntüle 378353