Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nihayet ulaştım ellerinde olanları hemen yolluyorlarmış diğerleri tedarik edilince yollanıyormuş bu arada kargo ücreti de yok toplam 50 küsur liralık alışveriş yaptım ama sınır yok kargo ücreti almıyorlar yine de parça parça gelmesi bana hoş gelmedi

aramıza hosgeldın bartuveannesi :) Tam 1,5 ay boyunca ugrastım o evimisterle önce eksik yanlış geldi sonra iade yolladım paramı almam 20 gun surdu sonra parayı aldım beyınszler eksık yollaadıkları urunu yolladılar snra yenıden sıparıs verdım oda eksik geldı gelenıde oyle bır paketlemislerki çizilmiş hep lanet olsun dedım kabul ettım, en nıhayetınde sonuncu urunde geldı bı oh cektım. Bir daha mi tövbeeee sıfr fırsat cekının hatırına alısverıs yapmıstım zaten. Bir daha EVİMİSTER 'le işim olmaz. Kimseyede tavsıye etmıyorum zaten belırlı urunlerın dısında fıyatlarıda pahalı.. Acemiler, kötü paketleme yapıyorlar, eksik yolluyorlar.. Alışveriş etmeyin..

webdensiparis.com - Yerel İşletme - İstanbul | Facebook

Webdensiparis.com Takipçileri kazanmaya devam ediyor.
3 şanslı takipçimize ''LG Çamaşır sepeti'' hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki LG Çamaşır sepeti resmini beğen-paylaş…
30 Mart 2012 saat :21:00 kadar sende Beğen-Paylaş bu fırsatı yakala.
Yarışma kuralları için ;http://www.facebook.com/​note.php?note_id=26931772315417​0

canım sayfa bulunamadı diyo:43:

Clinique Türkiye

Even Better Muteşem İkilisi ile tanıştınız mı?
Uygulamamıza girin, soruları cevaplayın; siz de kazanma şansı yakalayın!

Yuztık

SIEMENS AL110 GIGASET DECT TELEFON kazanan talihli site kullanıcımızın adı Kadriye Çekal. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
PIRANHA QUINN ULTRA 4 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR kazanmak için Yüz Tık'la Kazan! daki yerinizi alın, hediyeyi siz kazanın. Herkese başarılar..

style andshoe den seçtiğim ayakkabı gelmedi ama buda hoş buna benzeyen pembe bir ayakkabı seçmiştim:8::8: beğendim ama 169 olan boyumu 179 yaptı bu:32: amanna Allah vergisi diyip kendimi avutuyorum :26: zira etrafımdaki herkes kısa:25:

$Fotoğraf 1362.webp $Fotoğraf 1360.webp $Fotoğraf 1359.webp

Aşağıdakilerin hangisi bebeklere ilk 1 yıl verilebilecek besinler arasındadır? Keci sütü yaptim ben
1-2 kaşık ve keçi sütü yaptım ben çünkü tüm sitelerde inek sütü 1 sene verilmemeli deniyor doktorumuz da zorunlu durumlarda anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür demişti , 1-2 kaşık ek gıda da sırf tatlarına alışsın diye veriliyor

Son düzenleme:
http://www.facebook.com/LiptonTurkiye?ref=ts
cvb ilk hasat?

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorcam ben bu liptonun dünkü sorusunu cevaplamayı unuttum bişi olurmu hepsini cevapladım bugüne kaadar:47::47:

kızlar ben bu cluubboon denen site bize davetten 10 ar tl yükledi bende iki tane var amma velakin 25 tl alt limit var hemde 10 10 kullanma şartı koymş ben mail atttım üyelik iptali için

Son düzenleme:
Back
X