Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fairy ailesi sizinle büyüyor! 100.000'den fazla kişi Fairy Türkiye'yi takip ediyor!
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz. Bu sevinçli haberi, yeni bir hediyeli yarışma ile kutluyoruz.
Uygulamamıza katılın, sorumuzu cevaplayın, Braun Kettle Multiquick 3 kazanma şansı yakalayın!
Fairy Türkiye - Fairy Ailesi Büyüyor | Facebook
kızlar bunun cevabı bisküvi araştırdım netten:72::72:

Merhabalar, Magnum Mini Projemiz tamamlanmıştır. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan şanslı katılımcılarımızın listesini buradan paylaşıyoruz:

Ezgi Güler - Adıyaman
Tuba Şanal - Kayseri
Esin İzci - Ankara
Şebnem Sapan - İzmir
Banu Özen - Eskişehir
Deniz Yılmaz - İstanbul
Seda Tısoğlu Batur - Kocaeli
Ceylan Emre - İstanbul
Kerman Ataş - Denizli
Esra Özdemir - Kütahya
Melisa Uryan - Denizli
Esra Boyraz - Kayseri
Emel Akin - Kütahya
Sezen Yıldırım - İstanbul
Merve Kayhan - İstanbul
Bahar Taşkıran - Balıkesir
Leyla Akkuş - Kocaeli
Esin Güneş - İstanbul
Tuğba Serbest - Bolu
Cansu Aksu - Tekirdağ

vipdükkan güvenilir mi ve kapıda ödeme var bi yardımcı olun lütfen

bende çok alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım..

DAYBUYDAYDEN ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADASLAR.AZ ÖNCE ALDIĞIM AYAKKABI GELDİ FİYATI 29.90 DI 10 TL HEDİYE ÇEKİ KULLANDIM 19.90 A ALDIM.FATURADA 29.90 YAZIYOR.İNDİRİMLİ FİYATI YAZMASI GEREKMİYORMU?

DAYBUYDAYDEN ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADASLAR.AZ ÖNCE ALDIĞIM AYAKKABI GELDİ FİYATI 29.90 DI 10 TL HEDİYE ÇEKİ KULLANDIM 19.90 A ALDIM.FATURADA 29.90 YAZIYOR.İNDİRİMLİ FİYATI YAZMASI GEREKMİYORMU?

DAYBUYDAY kapıda ödeme var mı

Hayır faturalarda öyle oluyor hep.
Benim de daybuyday bir tane hariç bütün siparişlerim geldi, elbiselerimle çook mutluyum :7:

Bir de kırmızı kapak kodları, sonra alırım diyip elinde tutup, elinde patlamış biri olarak çeki olup kullanmayacak olan varsa talibim.

Son düzenleme:
İşte bu haftanın şanslı 10 ismi... Kazanan takipçilerimizi tebrik ediyor, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz.

Nesrin Akar
Harun Özdemir
Emel Özbakırcı
Burcu Kırbaş
Gülten Şen
Hatice Boyraz
Zafer Arslan
Elif Kırık
Şule Verim
Gülay Korkmaz

Arkadaşları tebrik ederim.bi kerede ben bişiy kazanayım ya:47::47::47:

:16::16: teşekkürler sonunda bişey kazanabilmişim darısı başınıza gerçi benim gözüm geçen hafta nilin kazandığındaydı ama kısmet :15:

kızlar netraviumdan saat aldım sizde koşun tabi ben alana kadar hepsi tükendi bi tanesini kaptım:27::27:

arkadaşlar elinde morhipo hediye çeki olan varsa bana verebilir mi 50 tl ve üzerinde kullanılabiliyordu zannediyorum ben alışveriş yapacağım bu siteden

Avondan rujları gelmeyen var mı? Ayın 7sinde kazanmıştım. Ona göre aramayı düşünüyorum. :ssz:
Kampanya hesabımdan kazandığım için gönderilmemiş olabilir mi? :26:

benimki de hala gelmedi, mail attım, kazananlar listesini kontrol ettik isminize rastladık, en kısa zamanda hediyenizi ulaştıracağız dediler. bekliyorum hala

Back
X