Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar daybuydaydan 90 kuruşa aldığım ayakkabım geldi. kalitesi hiçde fena değil
Kargo bedava günündemi almıştın cnm güle güle giy.
Eki Görüntüle 379765
Hımm okey..ben zaten tek hasaptan 2 saat almadım canım ayrı ayrı hesaplardan 2 saat aldım toplam 20 tl kargo ödedim
Hiçbirşey kazanamıyorum yaaa :))
Kızlar daybuydaydan alışveriş yapacak olan birisi varsa 10tl var hesapta verebilirim
Hiçbirşey kazanamıyorum yaaa :))
Kızlar daybuydaydan alışveriş yapacak olan birisi varsa 10tl var hesapta verebilirim
AKavm.com
Kazanan takipçimiz "Maria Angela" yı kutluyoruz.
Lütfen Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker 'da satılmakta olan Sellini Çantalardan hangisini istediğinizi adres ve telefon bilgilerinizle birlikte destek@akavm.com adresine gönderiniz. En güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
canım burada mısın tebrikler
vipdükkan
Yarışma Zamanı! Yarışmaya katılmak için sitemizde “Ayakkabı-Çanta” kategorisi altında kaç adet kampanya olduğunu yazın ve cevaplarınızı yarisma@vipdukkan.com adresine sitemize üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden “31 Mart Yarışma” konu başlığı ile gönderin! Doğru cevabı gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız sitemizde “La Koket” kampanyasında şuanda satışta olan şık çantanın sahibi olacak. Kazananlar 15:30’da açıklanacaktır. Gönderilen ilk mail cevap olarak kabul edilecektir. Birden fazla mail göndermemenizi rica ederiz. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir