Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Neva Color
Twitterda #nevakadiniyimcunku cümlesini tamamla, çekilişe katıl, kazanan 3 kişiden biri ol, Nevacolor'dan hediyeler kazan! Haydi durma! Son Katılım: 6 Nisan Cuma!

x lady bijüteriden bi şey kazanmışım ama ne olduğunu bilmiyorum :1:

kargo ücreti bana aitmiş pufff

Son düzenleme:
kızlar daybuydaydan 90 kuruşa aldığım ayakkabım geldi. kalitesi hiçde fena değil :32:

$DSC00229.webp

hürriyet aile ipekyoldan kazananlar

1. Hafta kazananları
1. Canan Kaya
2. Şeyma Duvarcı
3. Burçin Şaroğlu
4. Sefiye Karadeniz
5. Lacin Tenel

6. Ülkü Öge
7. Mustafa Naci Öge
8. Buseoney
9. Eda Ardıç
10. İzlem Boyar
Hile yaptığı tespit edilen katılımcılar, Katılım Koşulları’nda belirtildiği gibi elenmektedir.

Fikirsensin
Merhabalar, Magnum Mini Projemiz tamamlanmıştır. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan şanslı katılımcılarımızın listesini buradan paylaşıyoruz:

Ezgi Güler - Adıyaman
Tuba Şanal - Kayseri
Esin İzci - Ankara
Şebnem Sapan - İzmir
Banu Özen - Eskişehir
Deniz Yılmaz - İstanbul
Seda Tısoğlu Batur - Kocaeli
Ceylan Emre - İstanbul
Kerman Ataş - Denizli
Esra Özdemir - Kütahya
Melisa Uryan - Denizli
Esra Boyraz - Kayseri
Emel Akin - Kütahya
Sezen Yıldırım - İstanbul
Merve Kayhan - İstanbul
Bahar Taşkıran - Balıkesir
Leyla Akkuş - Kocaeli
Esin Güneş - İstanbul
Tuğba Serbest - Bolu
Cansu Aksu - Tekirdağ

Kazanan üyelerimizi kutlarız. Kendileriyle hediyeleri hakkında mail yoluyla iletişime geçilecektir.

Hiçbirşey kazanamıyorum yaaa :))
Kızlar daybuydaydan alışveriş yapacak olan birisi varsa 10tl var hesapta verebilirim

Westwing Home & Living Türkiye

- Arkadaşlarını Westwing'e davet et ve her yeni üyenin ilk harcamasında 25 TL kazan. Arkadaşın da Westwing'e kaydolduğu anda 25 TL indirim kuponu kazanacak.
- İndirim kuponu koşulları: Arkadaşınız üye olduğunda 25 TL indirim kuponu kazanacak. Ayrıca arkadaşınızın ilk alışverişi sonrası siz de 25 TL'lik indirim kuponu kazanacaksınız. Her iki indirim kuponu 90 gün boyunca geçerlidir ve 50 TL üzeri alışverişlerde kullanılabilir.
-Hafta sonu özel! KARGO ÜCRETSİZ...‏

hanımlar ben bu siteden alışveriş yaptım fena değiller hediye çekiyle çift kişilik saten nevresim takımını 40 liraya tek kişiik nevresim takımı ve duvar bordürünü 30 liraya getirdim. Son olarak 50 tl'lik hediye çeki 25 tl'ye geldi. Bir adresten üye olun yine başka bir adrese davet gönderip çek kazanın, kazndığınız çekle alışveriş yaparak ordanda hediye çeki kazanabilirsiniz. İsterseniz ben de davet gönderebilirim ama ne olur yanlış anlamayın o yuzden diğer yolu tarif ettim. İnanın çıkar amaçlamıyorum

AKavm.com

Kazanan takipçimiz "Maria Angela" yı kutluyoruz.

Lütfen Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker 'da satılmakta olan Sellini Çantalardan hangisini istediğinizi adres ve telefon bilgilerinizle birlikte destek@akavm.com adresine gönderiniz. En güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

canım burada mısın tebrikler

çok saolun kızlar bayadır böle güzel haber almamıştım şoke oldum birannnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ve bu çantayı seçtim Sellini anta - Londra Serisi - Richmond Milkyway anta - Bayan anta Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker

vipdükkan
Yarışma Zamanı! Yarışmaya katılmak için sitemizde “Ayakkabı-Çanta” kategorisi altında kaç adet kampanya olduğunu yazın ve cevaplarınızı yarisma@vipdukkan.com adresine sitemize üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden “31 Mart Yarışma” konu başlığı ile gönderin! Doğru cevabı gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız sitemizde “La Koket” kampanyasında şuanda satışta olan şık çantanın sahibi olacak. Kazananlar 15:30’da açıklanacaktır. Gönderilen ilk mail cevap olarak kabul edilecektir. Birden fazla mail göndermemenizi rica ederiz. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

vipdükkan
Yarışma Zamanı! Yarışmaya katılmak için sitemizde “Ayakkabı-Çanta” kategorisi altında kaç adet kampanya olduğunu yazın ve cevaplarınızı yarisma@vipdukkan.com adresine sitemize üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden “31 Mart Yarışma” konu başlığı ile gönderin! Doğru cevabı gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız sitemizde “La Koket” kampanyasında şuanda satışta olan şık çantanın sahibi olacak. Kazananlar 15:30’da açıklanacaktır. Gönderilen ilk mail cevap olarak kabul edilecektir. Birden fazla mail göndermemenizi rica ederiz. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

yanlış gönderdim :(

daybuyday de diğer siparişlerimde kargolanmış bu sefer çok hızlı oldu galiba ama fikirmetrenin çek verme olayını bitirmesi çok kötü :(

Back
X