Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar acil yardım !!! yakala.co dan 2tane aynı üründen aldım ve cep telefonuma mesajla 2 kupon kodu geldi hiçbirşey anlamadım ne oldu şimdi ben bu kuponlarla ne yapıcam ? almış mı oldum kafam karıştı lütfen bilen varsa acil yazsınn ;(

bende tam tersi herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum kızım doğduktan 1 ay sonra eridim resmen kimse inanmıyo doğum yaptığıma karnım bile dümdüz oldu. :emir_bebek:

bende de aynısı oldu :14: göbeğimin gitmesine sevinmiştim ama giden kilolarıma kahrımdan öldüm :14: kilo alamamak gibi bi derdim var.Şimdi 6.5 aylık tekrar hamileyim
bundada doğumdan sonra hemen eriyip kaybolmaktan korkuyorum :43:
halbüsükü o kadar da yerim hayatım boyunca hiç diyet yapmadım bu boğazla yapamamda :31:

kızlar acil yardım !!! yakala.co dan 2tane aynı üründen aldım ve cep telefonuma mesajla 2 kupon kodu geldi hiçbirşey anlamadım ne oldu şimdi ben bu kuponlarla ne yapıcam ? almış mı oldum kafam karıştı lütfen bilen varsa acil yazsınn ;(

telefonuna kupon kodu geldi ise o fırsatı satın almış oluyorsun 2 tane kod geldiyse ne aldıysan ondan 2 tane almışsın.

telefonuna kupon kodu geldi ise o fırsatı satın almış oluyorsun 2 tane kod geldiyse ne aldıysan ondan 2 tane almışsın.

canım başka bir siteden de girip tekrar sipariş falan veriliyormuş üstüne kargoyu da eklediler yani :) göya günün fırsatını satın aldım kargo ücretleri eklenince aynı paraya geldi bilseydim almazdım kelime oyunu hep acemiliğime geldi neyse birdaha oyuna gelmem

bende de aynısı oldu :14: göbeğimin gitmesine sevinmiştim ama giden kilolarıma kahrımdan öldüm :14: kilo alamamak gibi bi derdim var.Şimdi 6.5 aylık tekrar hamileyim
bundada doğumdan sonra hemen eriyip kaybolmaktan korkuyorum :43:
halbüsükü o kadar da yerim hayatım boyunca hiç diyet yapmadım bu boğazla yapamamda :31:

kızlar galiba nispet yapıyorsunuz :))) ben doğumda 18 kg aldım ve sadece 7-8 kilosu gitti o da doğumda :( nerdeyse hiçbirşey yemiyorum ama gram bile veremiyorum ki 50 kilo civarındaydım yıllardır,hep kilo almaya çalışırdım eskiden , sırrını bana da verin nolur özgüvenimi yitirmek üzereyim canım aynaya bakmak istemiyor artık

kızlar galiba nispet yapıyorsunuz :))) ben doğumda 18 kg aldım ve sadece 7-8 kilosu gitti o da doğumda :( nerdeyse hiçbirşey yemiyorum ama gram bile veremiyorum ki 50 kilo civarındaydım yıllardır,hep kilo almaya çalışırdım eskiden , sırrını bana da verin nolur özgüvenimi yitirmek üzereyim canım aynaya bakmak istemiyor artık

nispet yapmıyorum inanki
zaten başınada gelmiş böyleside kötü :31:
oğlumda 19 kilo aldım 2 ayda geri verdim şimdi kızımda 6.5 aylık hamileyim 12 kilo aldım bu boğazla dahada alırım eminim ve yine eminimki doğumdan sonra yine süzülücem :31: vücüt yapısıyla alakalı çocukluğumdan beri böyleyim
inan bi formülü olsa seve seve söylerdim ama yok yok :26:

İnternetten sık sık alışveriş yapıyoruz. Birçok alışveriş sitesi yaptığı anlaşmalar ile kendisine müşteri gönderenlere satış üzerinden komisyon veriyor. Iadeci - Para harcadıkca kazandıran site | Iadeci da bu sitelerden biri. Ama iadeci.com'un bir farkı var; aldığı komisyonu size iade ediyor.
Örneğin daybuyday | Alışverişe özel teklifler 'dan alışveriş yaptınız diyelim. Bu alışverişi iadeci.com üzerinden gerçekleştirirseniz site %5 komisyon alıyor ve aldığı bu komisyonu size iade ediyor.
Hemde şimdi http://www.iadeci.com'a/ üye olan herkese 5TL hoşgeldin bonusu hediye

yok ne nispeti aman aman şişmanlık ne kadar kötüyse zayıflıkta o kadar kötüdür :D
ben 49 kilo ile yola çıktım ve 72 kilo ile hastaneye gittim ama kendimi aynaya bakınca gene zayıf görüyodum düşünün yani hehe psikolojik deliyim beeeeeeen:33:

Çekilişimizin kazananı Buse Anıl, bugün saat 21:00'a kadar kolayguzellik@msn.com adresine ulaşmadığı taktirde çekilişimiz yenilenecektir.

Back
X