Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canımm inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine bebeklerine Allah ne muradın varsa tez zamanda versin inşallah

bu avea kampanyasının fırsatına çok ihtiyacım var ama avea hattım yok bir tane bile tanıdığı olmzmı insanın ya ama yok işte... birisi bana fırsat gönderirse davetlisi olarak alışveriş yapabilirim 10tl kazanmış olur...

günaydınlar
markafonide aynı hesaptan birden fazla alışveriş yapan varmı hem alıyorum ürün hem de içimde korku var 100tl ve üzeri alışveriş dediği için

Bugün şifre alan oldu mu?
mar... mail attım akşam şifre gelmedi 31 EKim diye..öyle bir kampanyamız yok diyor ! dediğim gibi farkettiler sanırım
firma ismini tam yazmadan yorum yapalım

altıncı caddeden 30 tl lik çekim var isteyene verebilirim karşılığında bişi istemiyorum

canım ben bir ara alışveriş yaptım burdan kampanya bitiminden sonraki ilk gün kargoya verilmişti hem de birkaç parça ürün vardı ama fiyatları biraz yüksek geldi bana çoğu şey diğer sitelerde daha ucuz yani hediye çekinle normal fiyata alışveriş yapmış gibi olursun,ama evimisterden alışveriş yapacaklara ısrarla söylüyorum ürünler hem parça parça geliyor hem de çoğu şey hala gelmedi iade alacağız dediler ama arayan soran yok ben aradığımda telefonları yüzüme kapanıyor her seferinde,alışveriş edecek olan varsa dikkate alsın bunları,kötülemek gibi olmasın ama 3 haftada da bir sorun çözülür sanırım uzun bir süre,stokta olmayan ürünleri satıyorlar yani bilginize

579672_10150696138468881_388274533880_9608780_1003080495_n.jpg

Katılım: https://www.facebook.com/aralgame/app_153284594738391

Bugün şifre alan oldu mu?
mar... mail attım akşam şifre gelmedi 31 EKim diye..öyle bir kampanyamız yok diyor ! dediğim gibi farkettiler sanırım
firma ismini tam yazmadan yorum yapalım

Günaydın kızçeler
Canım Sabah aldım kod.da geldi benim telefonum öğr.hatlı.

İkiçay
Yeni Bir bayi bulmaca yarışması...
Fotoğrafı beğenin ve sayfanızda herkese açık paylaşın, bayilik verdiğimiz yeni ilimizi tahmin edin, doğru tahmin eden ilk iki kişiye ikiçay kuzey yıldızı armağan edeceğiz.
yarışmamız 8 saat sonra 18:00 itibariyle sona ermiş olacaktır.
ayrıca bayimizden de sürpriz bir hediye 3. tahmin eden kişiye gönderilecektir.
Bol Şans diliyoruz.
Not: 1 kez Tahmin yapınız.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA!!! Keskinoğlu Ödüllü Kelime Bulmaca Oyunu Bugün Burada Sizlerle. Eğer Bulmaca çözmede iyiyim, en hızlı benim, tüm kelimeleri en hızlı ben bulurum diyorsanız ''Kelime Bulmaca'' oyunumuza katılın. Tüm kelimeleri en hızlı bilen İlk kişi ''1 lt Ravika Sızma Zeytinyağı, 10’lu Keskinoğlu Omega Yumurta, 300 gr Keskinoğlu Piliç Döner ve 450 gr. Keskinoğlu Buffalo Wings'' tanımlanmış Migros Club kartı kazanacak. Takipte Kalın.

Keskinoğlu A.Ş. | Facebook

Ben katılamayacağım sanırım, inşallah bizden biri kazanır..

günaydın herkese:kkk:

aveadan koda ihtiyacım var kızlar.

takaslarım

pizza hut
Tuscani pizza + Coca Cola sadece 11,90 TL kodu

kfc
Tower Burger Menü alana ikincisi bedava kodu
Xtreme Menü aldığında bir Fillet Burger Menü bedava kodu
Original Recipe Menü alana, 3’lü Crispy Strips, küçük patates ve içecekten oluşan Fırsat 3 Menüsü hediye kodu
Twister Menü alana 2. si bedava kodu

ya da

avea, vodafone veya turkcell günlük 60 dk, 100 sms veya 100 mb hediye kodum da var. hani şu kırmızı kasadakilerden

günaydin kizlar amd nin cevabini ne yaptiniz?

AMD APU'da bulunan Çift Grafik özelliği:

Tümleşik ekran kartını, uygun model bir harici ekran kartıyla birleştirir.
Sadece AMD sistemleri üzerinde çalışır.
Sadece harici karta göre performansı %75’e kadar arttırabilir.
Hepsi

yaaa dünkü sorumada cevap gelmedi:( 2 veya 3 avea kodu ayni anda kullanilabiliyormu?

"NIVEA’nın yeni dudak kremi sence neli?" Kazananları!
12 Nisan 2012 Perşembe, 10:41 · tarihinde NIVEA Türkiye tarafından eklendi

NIVEA'nın yeni dudak kremi sence neli? sorumuzun cevabı "süt ve bal" olacaktı! YENİ NIVEA Pure&Natural Süt ve Bal Dudak Kremi, doğadan esinlenen eşsiz formülü ve içeriğindeki bal ve süt sayesinde dudaklarınıza yoğun bakım yaparak yumuşak ve sağlıklı olmalarını sağlıyor."Süt ve bal" diyerek doğru cevap verenler arasından çekiliş ile yepyeni NIVEA Pure&Natural ürünlerinden oluşan hediye seti kazanan hayranlarımız:

Afra Nur Şahin
Dicle Ayaz
Ecem Buse Kaçak
Esin İzci
Evla Zıngıl Boyacı
Gökçe Altınkanat
Mehmet Begüm Gölbaşı
Pınar Gorcelioglu
Rana Özbay Yıldırım
Yagmur Özkan Aytimur

Eğer ismin listedeyse NIVEA Kazananlar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor.

Tüm katılımcılara teşekkürler! :)

money club kart
Vee şimdi sabırsızlıkla beklediğiniz sürprizimizi açıklıyoruz! Money Club Kart’ını Facebook’a kayıt ettirmiş olan tüm Kazananlar Kulübü üyeleri Hemen 12-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Migros’a gelin, 1 adet yeni 175gr Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt ürünü hiçbir ücret ödemeden alın, 1943'ten bu güne "Değişmeyen Efsane Lezzet"in tadına siz de varın. Money Club Kart - Money Club | Facebook

günaydın bende 2adet çek kullandım şimdi süper oldu bi tşört,bir gömlek ,1ayakkabı 1.5krş.:-)

bu arada maggi,liptoninestle sıcak çikolataları gelen varmı?

garnier
İşte dünkü sorumuza doğru yanıt verip, BB Krem kazanan şanslı takipçilerimiz: Naz Mutlu, Nuray Karapıçak, Güler Değirmenci, Hande Değirmenci, Zeynep Küçükorgun, Sabire Karabıçak, Saniye Canbolat, Duygu Akkaya, Ahmet Alçar, Fatma Kırbız. Tebrikler! Sürprizlerimiz devam edecek!

kızlar telden girdiğim için geçmişi okumam çok zaman alıo,
sorulduysa kusuruma bakmayın ama avea markafoni 2 kod birleşio mu?

Back
X