Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar emin misiniz ya markafoni 100 tl sınır getirdi avea 25 tl çek için yengemde de var şifre yarın yapacak da :S ben yaptım dün gece sorun olmadı :S

kızlar emin misiniz ya markafoni 100 tl sınır getirdi avea 25 tl çek için yengemde de var şifre yarın yapacak da :S ben yaptım dün gece sorun olmadı :S

dün oluyodu işte ama bugün olmuyo kullanmayı denedim olmadı geç oldu biraz uyandılar :9::9:

kızlarr

beren mesaj atmış telefona

avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere :47:

Kızlar fa eşle kazan oyununu kaldırmış şaka gibi yaa.Ne yapıyorlar böyle anlamış değilim $smileys-devil-999310.gif $smileys-devil-999310.gif $smileys-devil-999310.gif $smileys-devil-999310.gif

kızlarr

avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere :47:

:20::20: ayıp ama ya fırsatçılıktan başka bişey değil bu yazık :19::19:
kesin o çeklerle alınan şeylerden hayır gelmez ya kırılır ya dökülür ayıptır yaa kızdım şimdi :47:

dün oluyodu işte ama bugün olmuyo kullanmayı denedim olmadı geç oldu biraz uyandılar :9::9:

aaaaaaa bugün kü şeyler çok güzel :(( kötü oldu ya tam beş kere uğraştı kadın 31 ekim diyordu tam oldu derken :(bende bekle 22 mayısa kadar kafamıza yatan bir şey olursa kullanırız demiştim öldürecek beni

aaaaaaa bugün kü şeyler çok güzel :(( kötü oldu ya tam beş kere uğraştı kadın 31 ekim diyordu tam oldu derken :(bende bekle 22 mayısa kadar kafamıza yatan bir şey olursa kullanırız demiştim öldürecek beni

ilk başta bende markafoni yazdım sorun sondaki i deymiş :9:
bende alamadıklarımla kaldım bardakları alsaydım bari :25:

:20::20: ayıp ama ya fırsatçılıktan başka bişey değil bu yazık :19::19:
kesin o çeklerle alınan şeylerden hayır gelmez ya kırılır ya dökülür ayıptır yaa kızdım şimdi :47:

...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, pizza patates kodum var diyenlere kanmayın, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar
Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle

etiketlemeye ekledim. çok ayıp yapılan bunu yapan kişiler kendilerini biliyorlar. :20:

kızlar 1ay önce işe girdim o andan beri burdan bağlantım koptu gibi. haftada bir kaç kez yorumlara bakıp çıkıyorum.Yarışma, kampanya haber veremiyorum :S Lens Kazanmışım birde moneyden ürün. Bunlardan başka bişicik kazanamadım bu aralar :S Herkeese bol şans:nazar:

...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, pizza patates kodum var diyenlere kanmayın, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar

etiketlemeye ekledim. çok ayıp yapılan bunu yapan kişiler kendilerini biliyorlar. :20:

bunun altından bişeyler çıkacağını hissetmiştim..:31:
hakkaten ayıp olmuş,dediğin gibi yapanlar kendini bilir

ayyy kızlar kim bu kişi? Bence deşifre edilmeli bu kişi.Başkaları bunu yaşamasın.Çok kızdım bende.

Beren çok iyi biri.Tanışmıyoruz şahsi olarak ama forumda görüyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyor.

Çok ayıp ya

kızlarr

ne kadar adiceee

lımango 10 tl verıyor kızlar yıne 1 saatlıgıne haberınız olsun ama keske lımıt olmasa ya :27:

Back
X