Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
finish in duvarına yazıp sorsana..migrosun moneycard ına falan olabilir
kızlar emin misiniz ya markafoni 100 tl sınır getirdi avea 25 tl çek için yengemde de var şifre yarın yapacak da :S ben yaptım dün gece sorun olmadı :S
kızlarr
beren mesaj atmış telefona
avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere![]()
dün oluyodu işte ama bugün olmuyo kullanmayı denedim olmadı geç oldu biraz uyandılar![]()
aaaaaaa bugün kü şeyler çok güzel( kötü oldu ya tam beş kere uğraştı kadın 31 ekim diyordu tam oldu derken
bende bekle 22 mayısa kadar kafamıza yatan bir şey olursa kullanırız demiştim öldürecek beni
ayıp ama ya fırsatçılıktan başka bişey değil bu yazık
kesin o çeklerle alınan şeylerden hayır gelmez ya kırılır ya dökülür ayıptır yaa kızdım şimdi![]()
beren bu konuyu dile getirmeyecek kadar hassas ve naif bir insan . çok ayıp edilmiş kıza![]()
beren bu konuyu dile getirmeyecek kadar hassas ve naif bir insan . çok ayıp edilmiş kıza![]()
...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, pizza patates kodum var diyenlere kanmayın, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar
Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle
etiketlemeye ekledim. çok ayıp yapılan bunu yapan kişiler kendilerini biliyorlar.![]()
...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, pizza patates kodum var diyenlere kanmayın, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar
Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle
etiketlemeye ekledim. çok ayıp yapılan bunu yapan kişiler kendilerini biliyorlar.![]()
kızlarr
beren mesaj atmış telefona
avea kodu karşılığı aldığı pizza ve patates kodlarının hepsine yakını kullanılmış çıkmış. kendisinden izin almadan yazıyorum ama çok sinir bozucu bir durum buradaki herkese ders olsun sakın kanmayın pizza kodum şunum bunum var diyenlere![]()