Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.facebook.com/pages/%C5%9Eirince-%C3%96rg%C3%BC-D%C3%BCnyas%C4%B1/384035114964504
HAYDİ ÇEKİLİŞE...!!!
SAYFAMIZIN ÜYE SAYISI 100. VE 250
OLDUĞUNDA YAPACAĞIMIZ İKİ AYRI ÇEKİLİŞLE
BİRBİRİNDEN ŞİRİN ÖRGÜ OYUNCAKLAR HEDİYE EDECEĞİZ...
KATILIM ŞARTLARI İSE;
- sayfamı beğenmediyseniz sayfayı beğenmek,
- yarışma duyurusunu sayfanızda yada profilinizde herkese açık olacak şekilde paylaşın.
- bu resimin altına BEĞENDİM - PAYLAŞTIM yazın.
- kargo ücreti alıcıya aittir.
- bu şartları yerine getirmeyenler çekilişe dahil edilmeyecektir...
Arkadaşım, o kadar çok paylaşım yapıyorsun ki, teşekkür etmek borç oldu artık
Çok teşekkürler...Allah hediyeleri bolca versin sana inşallah![]()
arkadaşlar bu topicte yeniyim bir şey sormak istiyorum. burada tüm yarışmalar facebook üzerinden mi oluyor? öyle ise boşuna takip etmeyeceğim de![]()
düşüncen için çok sağol canım. allah razı olsun. bi sen farkettin :)
elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum küçük bebekle...
allah sana ve hepimize bol şans ve bol hediyeler versin inşallah :116:
kız olurmu öyle şeyy sabahtan beri sayende bi çok çekilişe katıldım ..ben kazanınca teşekkür etcektimmşaka bi yana gerçekten öz verin ve ilgin için teşekkürler...
bu arada ben herkese açık paylaşmıyorum sadece ben i işaretliyorum acep firmalar bunu farkediyoda onanmı hiç kazanamıyom ben yaaa![]()
ayyy tam buna isyan etcektim bana niye gelmiyo diyee..bi baktım kapı çaldıı :))hero geldii:)) ama kendi adıma 2 ,eşimin adına 1 kez katılmıştım onun adına yollamış uyuzlarr
çoktaan cevap vermişindir ama yinede söylüyüm belki başkasına faydam dokunur
cevap 140.
ayyy çok sevindiiimmm ..kaç gecedir uyumaan önce aklımda hep bu vardııı...10 tane çek yolladım ..ne hayallerle neler aldııımmmbenim olcakmı yani onlarr
süpper süpperr süpperrrr
son bi çekimi harcayamamıştım ona üzüldüm bak şimdiii
![]()