Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AKER EŞARP
lklerin markası AKER, İki farklı renk özgürlüğünü şimdi tek eşarpta buluşturarak Çift Taraflı İpek Eşarp üretimini gerçekleştirdi.

Türkiye'de ilk defa iki tarafı farklı üretilen AKER ÇİFT TARAF ipek eşarpları, şimdi tüm renk alternatifleriyle www.akeronline.com'da.

Ayrıca yarın saat 11.00'a kadar bu mesajı beğenip profilinizde paylaşabilir ve iletişim bilgilerinizi mesaj atarak çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş sonunda AKER ÇİFT TARAF İpek eşarplarımızı kazanacak 2 kişiden biri olma şansını kaçırmayın!

CicekSepeti.com

Twitter yarışmamız 14:00 itibariyle başlıyor... Bizi hemen takip edin ve bu leziz kurabiye buketini kazanma şansına sahip olun! :) Twitter

Istanbul fulya fuar merkezinde çocuklar için oyunlu klasik müzik konseri : Bir kuzey masalı peer gynt (per günt) e çift kişilik bilet kazandım ben gidemem izmitteyim gitmek isteyene biletleri vermek istiyorum

bende yoruldum alacak bişi bulamyom çok zorlanıyom akşama kadar bitmez bu iş:ssz:

neler aldın ya ben alacak bişe bulamıyorum:52:

oğluşuma t-shirt aldım, oyuncak aldım, kendime takı aldım, makyaj çantası aldım, anneme örgü çantası aldım, falan filan işte :) çekleri tükettim yani :)

bu arada markafoniden oğluma aldığım pantolon geldi ama 5-6 yaş göndermişler 1 yaş istemiştim, aradım 5-6 yaş istemişsiniz, hediye çekiyle aldığınız için iade yada değişim yapmıyoruz dediler çok canım sıkıldı :( çok güzel bi pantolon ama büyükk :(

#ciceksepeti ile Tatlı Kalpler Kurabiye Buketi'ndeki kurabiye sayısını doğru tahmin edin, bu leziz buketi kazanın! :) twitterda ben 80 dicem ama emin degilm:32:

Back
X