canım kontrol ettim şifreler doğru ama ,firefoxdan dene bakalım tarayıcıdan dolayı hata vermiş olabilir ben firefox kullanıyorum .
Yok cnm ondanda denedim yalnış diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kontrol ettim şifreler doğru ama ,firefoxdan dene bakalım tarayıcıdan dolayı hata vermiş olabilir ben firefox kullanıyorum .
licx sanada yolluyacağım fakata hala msj süresi dio filizimm ve merry arkadaşlarımıza verilmiştir çekleri sorunsuzca![]()
ARKADAŞLAR 10 TL ÇEK YÜKLÜ DAYBUYDAY HESABI VERİLİR ÜCRETSİZ
10 tl çek yüklü hesap isteyen pm atsın
banada verebilirmisinnnn :)
üzüldüm senin adına canım neyse başka arkadaşlara verelim boşa gitmesin çeklerpyyt ve istanbul arkadaşlarım.Çok teşekkür ederim ancak kartımdaki problemden ötürü sanırım çekleri kullanamıcam.ziyan olmasın başka arkadaş kullansın isterseniz.
Çekı olandan bende alabılırım
Yolladım özelden cnmÇekı olandan bende alabılırım
haticecrm dönüş yapacağım sanada msj süremin dolmasını bekliyorum canım geleceğim hemen kızlar
sanada yolladım canım hemen bak msjlarına kimse mağdur olmamsı için paylaştırdım arkadaşlar elimde eğer olan olursa heemen geri dönüş yaparım![]()