Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybuday farklı hesaplardan üye olunca adres bilgilerinizi aynımı giriyorsunuz anlaşılmıyormu

$Başlıksız-1.webp

mail gelmiş bana bunla ilgili. kullanan varmı bu ürünleri?:26:

kızlar belki bana kızacaksınız ama artık burda yarışma ve kampanyaları bulmkta zorlanır oldum, sürekli alışveriş sitelerinden bahsediliyor çeklerden konuşuluyor sanki başlık amacından sapmış gibi, ben hep geçmişi okur öyle güne dönerdim ama artık bunu yapamıyorum; bu tür konular için başka bir başlık açsanız olmaz mı? ben çok sıkıldım bu konulardan hiç ilgimi çekmiyor, bu topiğe kampanyalar için bakıyorum zira; internetten alışveriş yapmıyorum yapmam da. bu yazımı yanlış anlamayın lütfen ama kampanyalar arada kaynayıp gidiyor sayfalardır aynı şeyler konuşuluyor artık okuma hevesim gitti.

aynen yaa, sabah bi açıyorum eski konuları okuyayım diye hep çek takas konuşmaları :19: facete bu tip konuların konuşulduğu gruplar var orda konuşsanız olmaz mı yada ekleyip birbirinizi ordan konuşsanız :26:

yuva maya dan aranan oldu mu beni aradılar yarın için çağırdılar ama çalıştığım için gelemem dedim ilk kez bi şey kazanıcaktım ama olmadı malesef:5:

kızlar özür dilerim alakasız bi konu olcak
ben iki senedir kpss sınavına hazırlanıorum,
sınav ücretimi yatırdım ama internetten başvuru süresini kaçırmısım bazı problemlerim var süre dün bitmiş
bugun ösym yi aradım yapıcak bişey yok dediler
daha önceki senelerde talep üzerine parayı yatıranlar için süre uzatılmış

Ben biraz önce mail attım Allah rızası için sizde osym@osym.gov.tr adresine
internette ki başvuru süresinin uzatılmasıni talep eden bi mail attın nolur,
talep olursa süre uzatılıyo geçen senelerde uzatılmış
bolur yardım için mail attın lütfen

kızlar özür dilerim alakasız bi konu olcak
ben iki senedir kpss sınavına hazırlanıorum,
sınav ücretimi yatırdım ama internetten başvuru süresini kaçırmısım bazı problemlerim var süre dün bitmiş
bugun ösym yi aradım yapıcak bişey yok dediler
daha önceki senelerde talep üzerine parayı yatıranlar için süre uzatılmış

Ben biraz önce mail attım Allah rızası için sizde osym@osym.gov.tr adresine
internette ki başvuru süresinin uzatılmasıni talep eden bi mail attın nolur,
talep olursa süre uzatılıyo geçen senelerde uzatılmış
bolur yardım için mail attın lütfen

bende grcektim ne zaman başladı ne zaman bitti ya para falanda yatırmadım ki

dünkü kolay yollu daybuday alışveişinden sonra çekilişli fırsatlar hiç cazip gelmiyor bana yaa :)) yok mu şöyle alt limitsiz indirim çeki veren firmalar. dışardan bir şey almaz oldum. :)

vipdükkan
İnce Topuk kampanyası özel yarışması başladı!

İnce topuk kampanyasında “Ayakkabı” ve “Çanta” kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün olduğunu yazın ve cevabınızı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderin. Doğru cevabı gönderen 100. kişi fotoğrafta paylaştığımız şu anda sitemizde satışta olan İnce topuk kampanyasındaki şık çantanın sahibi olacak. Yarışma sonuçları 15:00’de açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecek ve gönderdiğiniz ilk mail cevap olarak kabul edilecektir.

kızlar dün bi forumda okudum artık facedeki hediye falan veren siteler istedikleri sayıya ulasınca kampanya yapmıyorlarmış..begenilerimizi geri çekelim yazmışlar banada mantıklı geldi sayemizde parada kazanıyorlar begen paylas yapınca...

Back
X