Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

worss gönderdiğim çeki kullanabiildinmi canım sana msj ayıyorum diye kendime atmışım msj sanda yenden atmak isteyince dak. geçmesi gerek dedi kalakaldım öyle :1::1::1:

23 Nisan Haftası İçin Özel yarışma detaylar için tıklayın

$472456_10150704647639958_638284957_9450014_1298674168_o.webp

[ı]kızlar aras kargoyla ne geliyor [/ı]

valla ıstememe ragmen bu ıkıncı gelısı ve 3. Arayısları kocak yayıncılık dergı bugun dısardaydık gelmıs bende babama al demıstım ıyıkı kargoyu arayıp sırdum ne kargosu dıe babam bılmeden alırdı aras kargoyla geldı canm o olabılır

kızlar kampanya paylaşımını çok kişi yapmıyor demişsiniz ama nerdeyse benim gördüğüm çoğu kampanyayı siz paylaşmış oluyorsunuz :17: tekrar yazmamak için paylaşmıyorum ama mahsuru olmaz tekrar yaz derseniz yazarım :17:

bu arada akşam akşam düşünüyordum bayadır bişe kazanamıyorum die, facete gezinirken Lancomedan rujları kimler kazanmış die bakim dedim ismimi gördüm çok sevindiiimmm :52::52::52: ama şuan uykuluyum çok heyecanlanamıyorum, sabaha daha bi sevinirim hrld :1: herkese iyi geceleerr :emir_bebek:

Evybaby
Sevgili Evy Baby anneleri, her Cuma günü saat 11:00'da soracağımız haftanın anket sorusuna doğru cevap veren
5 kişiye Evy Baby bebek bezi hediye ediyoruz.
20 Nisan Cuma günü anket sorumuza cevap vermeyi unutmayın. Yarışmamızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz ;)

mrb hanınlar son günlerde arkadaşlarım ordan burdan bişeyler kazanıp duruyolar bana şimdiye kadar piyangoda amorti bile vurmadı o yüzden şans işleriyle pek ilgim yoktur ama burayı gördüm baktım herkes bişeyler kazanıyor bende dahil olmak istedim şimdi ben hangi yarışmaya katılayım önerileriniz var mı? ya bende küçüke olsa bişeyler kazanayım şu hayatta yaaa :((

mrb hanınlar son günlerde arkadaşlarım ordan burdan bişeyler kazanıp duruyolar bana şimdiye kadar piyangoda amorti bile vurmadı o yüzden şans işleriyle pek ilgim yoktur ama burayı gördüm baktım herkes bişeyler kazanıyor bende dahil olmak istedim şimdi ben hangi yarışmaya katılayım önerileriniz var mı? ya bende küçüke olsa bişeyler kazanayım şu hayatta yaaa :((

Üzülme cnm çıkar inşEki Görüntüle 395771 Eki Görüntüle 395771 Eki Görüntüle 395771

Back
X