Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya çok enteresan bakın herkese farklı saatelrde açılıyo yalnız. bana 7 geçene kadar açılmadı. 10 tl kazandım ama 2 geçe katılanda var, nasıl oluyor anlamadım ben yaa

saat 12yi geçmesine rağmen devamlı ankete birkez katılabilirsiniz yazıyo yaa o yüzden gidiyo şansım of off:14::14::14:

Bir önce katıldığın anketin üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyor o yüzden bir kere zamanlamayı yapamayıp kazanamayan
hep kaybediyor:50: Bir gün cevaplama anketi ya da daha önce ankete hiç katılmadığın bir hesaptan dene şansını. Ben
bir gün cevaplamayarak tam zamanını yakaladım

Bir önce katıldığın anketin üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyor o yüzden bir kere zamanlamayı yapamayıp kazanamayan
hep kaybediyor:50: Bir gün cevaplama anketi ya da daha önce ankete hiç katılmadığın bir hesaptan dene şansını. Ben

öyle bişi yok cnm ben baska hesaptan 23 55 te yanıtladım simdide yanıtladım 00dan sonra gün dönüyo nasılsa bi sorun cıkmadı hiçç

tam 00:00 damı cevap vermek gerekiyor..

tamm 00.00 damı katıldın cnm yoksa 00.01 falan mı???

ama ben dün değil önceki gün 6 geçe kazandım. nasıl oluyo anlamadım ama bunu denemek lazım doğru söylüyosun..

öyle bişi yok cnm ben baska hesaptan 23 55 te yanıtladım simdide yanıtladım 00dan sonra gün dönüyo nasılsa bi sorun cıkmadı hiçç

Canım ben daha önce 00:09 da katılmıştım, sonraki gün de aynı saatte aktif oldu kazanamadım.
Ama bir gün ara verip tam 00:00da yanıtladım anketi dün kazandım,, bugün de aynı şekilde kazandım.

tam 00:00 damı cevap vermek gerekiyor..

tamm 00.00 damı katıldın cnm yoksa 00.01 falan mı???

Ben tam 00:00 da katıldım

ya çok enteresan bakın herkese farklı saatelrde açılıyo yalnız. bana 7 geçene kadar açılmadı. 10 tl kazandım ama 2 geçe katılanda var, nasıl oluyor anlamadım ben yaa

aynen yaa kaç gündür bana da hep 7 geçe açılıyo.sürekli sayfayıda yeniliyorum.:25:
offffffffff yine yok yok yaaaa:14::14::14::14
:

Canım ben daha önce 00:09 da katılmıştım, sonraki gün de aynı saatte aktif oldu kazanamadım.
Ama bir gün ara verip tam 00:00da yanıtladım anketi dün kazandım,, bugün de aynı şekilde kazandım.

Ben tam 00:00 da katıldım

bide cevaplayıp gönder emi basıyorsunuz o saatte..

Yaaa kızlarr kazandığım kodu kullanamıyorum ..geçerli bi kod giriniz yazıyoo:(( napcam benn??? Kadınlar ne istere yazdım hatta sayfanın resmini bile yolladım sizce ilgilenirlermi??

Back
X