domestosss bir numara gene sevindirdi bizi![]()
valla bravo cnm tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
domestosss bir numara gene sevindirdi bizi![]()
saat 12yi geçmesine rağmen devamlı ankete birkez katılabilirsiniz yazıyo yaa o yüzden gidiyo şansım of off![]()
ya çok enteresan bakın herkese farklı saatelrde açılıyo yalnız. bana 7 geçene kadar açılmadı. 10 tl kazandım ama 2 geçe katılanda var, nasıl oluyor anlamadım ben yaa
saat 12yi geçmesine rağmen devamlı ankete birkez katılabilirsiniz yazıyo yaa o yüzden gidiyo şansım of off![]()
Bir önce katıldığın anketin üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyor o yüzden bir kere zamanlamayı yapamayıp kazanamayan
hep kaybediyorBir gün cevaplama anketi ya da daha önce ankete hiç katılmadığın bir hesaptan dene şansını. Ben
bir gün cevaplamayarak tam zamanını yakaladım
Bir önce katıldığın anketin üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyor o yüzden bir kere zamanlamayı yapamayıp kazanamayan
hep kaybediyorBir gün cevaplama anketi ya da daha önce ankete hiç katılmadığın bir hesaptan dene şansını. Ben
öyle bişi yok cnm ben baska hesaptan 23 55 te yanıtladım simdide yanıtladım 00dan sonra gün dönüyo nasılsa bi sorun cıkmadı hiçç
tam 00:00 damı cevap vermek gerekiyor..
tamm 00.00 damı katıldın cnm yoksa 00.01 falan mı???
ama ben dün değil önceki gün 6 geçe kazandım. nasıl oluyo anlamadım ama bunu denemek lazım doğru söylüyosun..
ya çok enteresan bakın herkese farklı saatelrde açılıyo yalnız. bana 7 geçene kadar açılmadı. 10 tl kazandım ama 2 geçe katılanda var, nasıl oluyor anlamadım ben yaa
Canım ben daha önce 00:09 da katılmıştım, sonraki gün de aynı saatte aktif oldu kazanamadım.
Ama bir gün ara verip tam 00:00da yanıtladım anketi dün kazandım,, bugün de aynı şekilde kazandım.
Ben tam 00:00 da katıldım