Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar markafoni avea çekleriyle aldıklarınız geldimi benim sadece 2 siparişim geldi 1i iptal oldu 4 tanesi daha sipariş verildi dio yaa nasıl siteyse bi göndermedi gitti sözde 26/04 son gündü:14:

kızlar markafoni avea çekleriyle aldıklarınız geldimi benim sadece 2 siparişim geldi 1i iptal oldu 4 tanesi daha sipariş verildi dio yaa nasıl siteyse bi göndermedi gitti sözde 26/04 son gündü:14:

hepsi geldi canım bazıları iptal oldu hemen hesabıma yüklenmişti.çanta almıştım 26sı sondu ama daha bugün geldi,bugün yarın gelir yani merak etme benim aldığım herşey geldi gayet de güzel.. bu arada sabahki ziinga olayını yaşayan arkadaşlar benden 70 daha çekmişler,bankadan bugünkü tüm işlemlerin iptalini istedim açık provizyon olduğu için 1 gün iptal etme hakkınız oluyormuş.umarım hallolmuştur bir değişiklik olursa siz de yazın ... banka sanırım iade edecek belli olunca yazarım

hepsi geldi canım bazıları iptal oldu hemen hesabıma yüklenmişti.çanta almıştım 26sı sondu ama daha bugün geldi,bugün yarın gelir yani merak etme benim aldığım herşey geldi gayet de güzel.. bu arada sabahki ziinga olayını yaşayan arkadaşlar benden 70 daha çekmişler,bankadan bugünkü tüm işlemlerin iptalini istedim açık provizyon olduğu için 1 gün iptal etme hakkınız oluyormuş.umarım hallolmuştur bir değişiklik olursa siz de yazın ... banka sanırım iade edecek belli olunca yazarım

benimkilerde geldi sorun olmadı

her gün bakıyorum benimkiler daha sipariş verildi yazıyor kargoyada verilmemişler:16:

Son düzenleme:
1 paketten 5 puan vermesi çok az daha fazla verse daha mantıklı olurmuş
5000 puan kazanmak için 1000 tane caramio yemek lazım :125:
ufuuu okadar caramio yersem ben duba gibi olurum yaa :1:

Bende baktım kazanamam hiç başlamadım.o kadar da yiyeceğimiz yok

açtığımda %100 vardı ama %75 2 tane %50 2 tane alabildim buna da şükür

money club kartımla tıkla kazanı ilk kez kullandım.
birşey sorucam. bu %100 %75 filan hepsi henüz bitmemişken kayıt yaptırıldığında hangisi karta yükleniyor.
sonuçta seçim yapılmıyor %100 diye filan. rastgele mi yükleniyor bitanesi

Arnica
Arnica'dan Muhteşem Anneler Günü Hediyesi!
Beş Kişiye Yepyeni Özellikleriyle En Çok Satan Ödüllü Süpürge BORA 5000...
Hazırlıklarımızı tamamladık, yarın başlıyoruz! Beğenip, paylaşanlar çok şanslı olacaklar!

Cp Türkiye
Hafta başında sonlanan yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Katılan herkese başarılar diliyoruz.
Yarışmamızın finalistlerini bu Cuma buradan duyuracağız.
Yarışmanın sürprizlerle dolu muhteşem finali, 8 Mayıs Salı günü yapılacak ve yarışmanın ödülleri sahiplerini bulacak.

money club kartımla tıkla kazanı ilk kez kullandım.
birşey sorucam. bu %100 %75 filan hepsi henüz bitmemişken kayıt yaptırıldığında hangisi karta yükleniyor.
sonuçta seçim yapılmıyor %100 diye filan. rastgele mi yükleniyor bitanesi

Hangi indirim aktifse o işleniyo kartına. :34:
Artık yazıyo zaten üst kısımda şu kadar indirim tanımlandı diye.

Son düzenleme:
Ruffles Türkiye
Pazar günü Süper Final'i Ruffles Football Fest'teki sana ve arkadaşlarına özel Taraftar Koltuğu'ndan izlemek için hemen arkadaşlarını davet et! Facebook'ta Ruffles Futbol | Facebook Maça kadar en fazla arkadaşını davet eden ilk 5 kişi Sony'den B Serisi Walkman kazanıyor!

Keskinoğlu A.Ş.
BU ANNELER GÜNÜNDE 50 ANNEYE 50 HEDİYE!!!

Anneler Gününe Özel ''50 Anneye 50 Hediye'' Ödüllü Uygulamamız Başladı. Bu Anneler Gününde Annenize Keskinoğlu Lezzetleriyle Sürpriz Yapabilrsiniz.

Katılmak Çok Basit;

Keskinoğlu A.Ş. - 50 Anneye 50 Hediye | Facebook adresine gidin. Uygulamanın tüm aşamalarına izin verin, katılım formunu eksiksiz doldurun, yarışma kurallarını okuyun ve çekilişe katılın. Annenize Anneler Gününde Bir Sürpriz Yapın.

Philips TV Türkiye
Süper Final'de kritik maçlar! Bu akşam Galatasaray, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor'la karşılaşıyor. Bu maç için totemini paylaş, Philips TV kazan!

Back
X