Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar markafoni avea çekleriyle aldıklarınız geldimi benim sadece 2 siparişim geldi 1i iptal oldu 4 tanesi daha sipariş verildi dio yaa nasıl siteyse bi göndermedi gitti sözde 26/04 son gündü![]()
kızlar markafoni avea çekleriyle aldıklarınız geldimi benim sadece 2 siparişim geldi 1i iptal oldu 4 tanesi daha sipariş verildi dio yaa nasıl siteyse bi göndermedi gitti sözde 26/04 son gündü![]()
hepsi geldi canım bazıları iptal oldu hemen hesabıma yüklenmişti.çanta almıştım 26sı sondu ama daha bugün geldi,bugün yarın gelir yani merak etme benim aldığım herşey geldi gayet de güzel.. bu arada sabahki ziinga olayını yaşayan arkadaşlar benden 70 daha çekmişler,bankadan bugünkü tüm işlemlerin iptalini istedim açık provizyon olduğu için 1 gün iptal etme hakkınız oluyormuş.umarım hallolmuştur bir değişiklik olursa siz de yazın ... banka sanırım iade edecek belli olunca yazarım
benimkilerde geldi sorun olmadı
Caramio
Caramio Kazandırıyor, birbirinden güzel hediyeler seni bekliyor! Katılmak için Caramio - Caramio Kazandırıyor! | Facebook buraya tıkla, hemen kazanmaya başla!
Bana gelmemişti ben de mail attım 1 hafta içinde geldi.![]()
1 paketten 5 puan vermesi çok az daha fazla verse daha mantıklı olurmuş
5000 puan kazanmak için 1000 tane caramio yemek lazım :125:
ufuuu okadar caramio yersem ben duba gibi olurum yaa![]()
açtığımda %100 vardı ama %75 2 tane %50 2 tane alabildim buna da şükür
money club kartımla tıkla kazanı ilk kez kullandım.
birşey sorucam. bu %100 %75 filan hepsi henüz bitmemişken kayıt yaptırıldığında hangisi karta yükleniyor.
sonuçta seçim yapılmıyor %100 diye filan. rastgele mi yükleniyor bitanesi
Hangi indirim aktifse o işleniyo kartına.
Artık yazıyo zaten üst kısımda şu kadar indirim tanımlandı diye.