Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doluca
18 dakika önce
Günün kazanan isimleri açıklama vakti! Kuşadası dünkü sorumuzun doğru cevabıydı!
Şanslı isimler, Kemal Gürbüz, Tuna Onur ve Gönül Alaşalvaroğlu.
Plaj havlusu ve plaj çantanızı güzel günlerde kullanın, tebrik ederiz! :) Yarışmamız devam ediyor. "Verano Nerede?" tahminleri için tıklayın! https://www.facebook.com/DolucaWines/app_480658841949117
Gönül Alaşalvaroğlu Yorguncadı sanırım tebrikleeerr![]()
arkadaşlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr son kez anlatayım bidaha sormayın sayfaları mesgul etmeyelim bakın şimdik hediyemo ya face ile baglanın ücretsiz ceklerden lildyanayı secil ve telefon tyada maile yollayın istediginiz birine yada kendinize sonra lidyanaya üye olun kargo yok 10tllikti o yüzük ve ben para vermeden aldım ama su an stokta yok 1 2 tl ye küpe filan alabilirsiniz yada yüzügün stoga girmesini bekleyin olay böyleee
![]()
Tekin Acar Cosmetics | Facebook
Yepyeni "Tıkla Kazan" uygulamamız çok yakında...
Bizi takip etmeye devam edin:)
benımde kılıtlenmıskızlar face hesabım kitlenmiş nasıl açabilirim bilgisi olan varmı ?:26::26::26:
ben kazandım sanırım araslan gelmıstıdaha önce dettol dan kazanan oldumu.neler geliyor ve hangi kargoyla geliyor
ya nasıl takıp edıyorsunuz,dıyet lıstesımı yazıyorsunuz ben ondan bırsey anlamadımeti form takip ten mail geldi şimdi düzenli kullandığım için hediye kazanmışım.burdan bir arkadaşta söylemişti.bakalım neler gelicek![]()
Doluca
18 dakika önce
Günün kazanan isimleri açıklama vakti! Kuşadası dünkü sorumuzun doğru cevabıydı!
Şanslı isimler, Kemal Gürbüz, Tuna Onur ve Gönül Alaşalvaroğlu.
Plaj havlusu ve plaj çantanızı güzel günlerde kullanın, tebrik ederiz! :) Yarışmamız devam ediyor. "Verano Nerede?" tahminleri için tıklayın! https://www.facebook.com/DolucaWines/app_480658841949117
Gönül Alaşalvaroğlu Yorguncadı sanırım tebrikleeerr![]()
verano bugun nerede bilginiz varmı acabaa ?
herkese iyi hafta sonları ...eti formdan mail gelmiş.düzenli kullandığım için hediye kazanmışım.adres bilgilerimi istiyorlar.daha önce kazanan arkadaşlar hediye olarak neler geliyor
![]()
ne zamandan beri kullanoyrsun cnım