omo delirtti beniii ödüllerimizi vermeyecekler çünkü kural ihlali yaptık....offf offf ... en azından herşeyi sıfırlasınlar
kural ihlali nasıl yaptınızki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
omo delirtti beniii ödüllerimizi vermeyecekler çünkü kural ihlali yaptık....offf offf ... en azından herşeyi sıfırlasınlar
ben de almıştım daha önce gayet hoş kokular ama öyle çok kalıcı değilller.
fiyat yönünden uygun olup olmadığını soruyosan eğer uygun görünüyor.
biriktiricem derken?
kapıda ödeme var mı bilmiyorum.ödeme seçenekleri die birşey vardır orda şimdi bi bak istersen.ama pek sanmıyorum.
Kızlar ben bulamadım sanırım bir şey alınca çıkıyor,daybuyda'da kapıda ödeme var mı diliyor musunuz?
nasıl kural ihlali
kural ihlali nasıl yaptın cnm,bende dikkatli olayım diye soruyorum?[/Q
o bizden olan bişey değil sistemi açık bırakdılarr. o yüzden öyle oldu....yoksa artık günde formda başlık açmak ve formda yazı yazmak 5 er kere makallelerdede birer kere okuma ve birerkere yorum oluyor dün bende öyle oldu yanii toplam günde 1300 falan puan alınıyorrr...ama eğitim puanlarımızı geri verselerrr...off offff ...eğitimi tamamlayıncada 1000 puan veriyor