Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır benim görüslerim diil lafının bana oldugunu biliorum demen karar verior kişi kendinden bilir işi sende bilmişsin işte almıssın üstüne lafı:D

gerçekten anlamıyorum sizi ya. çekel ilgili birşey konuştım bir dövmediğiniz kaldı beni. çekle ilgili kouşana çek topiğinin linkini verdim gene suçlu oldum. menfaat işi bunlar oşver falan filan dediniz , boşverdim gene suçlu oldum. neyse ya tamam özgecim haklsın. . . . :D

gerçekten anlamıyorum sizi ya. çekel ilgili birşey konuştım bir dövmediğiniz kaldı beni. çekle ilgili kouşana çek topiğinin linkini verdim gene suçlu oldum. menfaat işi bunlar oşver falan filan dediniz , boşverdim gene suçlu oldum. neyse ya tamam özgecim haklsın. . . . :D

teşekkür ederim

kızlar omoda kazanılan rozetler puan berilmiyormuş. stoklar 1 eylülde yenilencekmiş. yeni makaleler yayınlanmadığı sürec puan kazanmak zor. önceki sayfalarda yazdığım hesaplamdaki günlerde hızlı olursanız 5 adet olan hediyelerden her hangi birini kazanabilirsin ama çamaşır makinasını unutun derim :) :) :)

eylül ayında yeniden başlıyacak olan yarışmada 360 puan daha fazla kazacaksınız . 30 gün sürecek çünkü bilginize :) :)

kızlar omoda kazanılan rozetler puan berilmiyormuş. stoklar 1 eylülde yenilencekmiş. yeni makaleler yayınlanmadığı sürec puan kazanmak zor. önceki sayfalarda yazdığım hesaplamdaki günlerde hızlı olursanız 5 adet olan hediyelerden her hangi birini kazanabilirsin ama çamaşır makinasını unutun derim :) :) :)

eylül ayında yeniden başlıyacak olan yarışmada 360 puan daha fazla kazacaksınız . 30 gün sürecek çünkü bilginize :) :)

ahh ahh ütüyü alıyım bir daha omo ya bakmam:19:

Kızlar omoda makaleye yorum yapıyorum ve paylaşıyorum 20 op geliyo.
normalde yoruma 10 puan almam gerekirken.şu anda alamıyorum. sadece paylaştığım için 20p alıyorum.
Sizde de böyle mi?

Kızlar omoda makaleye yorum yapıyorum ve paylaşıyorum 20 op geliyo.
normalde yoruma 10 puan almam gerekirken.şu anda alamıyorum. sadece paylaştığım için 20p alıyorum.
Sizde de böyle mi?

paylaşım 20 puan, yorum 3 puan.
ama yorum için günde 3 kez geçerli. paylaşım için de dönem içinde 1 kez.

selam

iş banksından mail gelmiş.internet şubesine giriş yapıp referans kodu alıyorsunuz. sonra işbankasının face sini beğenip oaraya kodu giryorsunuz. 5 tane tv hediyeymiş.son gün 16 agustosmuş.

iyi geceler kızlar
bana fairy dden 20tl indirim kuponu 5 tane gelmiş ben sadece 1ini kullanıcam isteyen olursa özelden gönderebilirim

teşekkür ederim

Ben de pek aktif değilim burada çünkü yeterli vaktim yok; fakat siz fazla asabi geliyorsunuz bana. Evet çek konusu tabı kı yerı bura degıl fakat anlık bır sey oldugunda fayadalanalım dıye yazan ıyı nıyetlı arkadaslar var. E omo burada konusulmayacak da nerede konusulacak. kesınlıkle diğer arkadaşı da tanımıyorum fakat siz ilk kez yazana/ üye olup aktif olmayanalra bile bir seyler dıyıp sureklı bır elestırme halı içindesiniz. Herkes buraya kafa dagıtmaya gelıyor; kavga gürültüye değil. Kimseyi eleştirmek benim haddime değil sadece daha sakin olmalı herkes.
Başarılar dılerım; bol bol kazansın herkes. İyi akşamlar.

Kızlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama, ben bitirdim paylaşayım dedim.

Omonun eğitimlerinin cevapları;

1. eğitim--> a b b a a
2. eğitim--> a c a c a
3. eğitim--> d a a a a

Back
X