Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oma da yeni makale nasıl acabiliyoruz bi türlü bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz.
sen acamazsın makale canım
sadece konu acarsın laf aramızda bolumune falan
makalelerı omo koyuyor
sen sadece begenıp paylasacaksın altına yorum yazacaksın
o sekılde puan kazanıorsun
takıldıgın bırsey oldugunda sor
peki kızlar bu omodaki hediyeler mesela 5 tane olanlar neye göre dağıtılıyor? kura fln mı?
bana cevap yok mu![]()
yok canm puan bırıktırıp en hızlı alanlar ben gecen sefer kahve makınası ıcın puna bırıktırdım sanıyesınde bıtmıstııı
omoda şuan itibariyle 520 yi tamamladım.bıugünlük bittimi yoksa puanım artarmı daha![]()
canlar bu dediginiz kişi ben facemde ekli,sayısız hesap ve cogu yarışmalarda bir program kullanıyormuş daha gecen gün sanırım selpakmıydı yada başka bir tuvalet kadıgıdı yarışması vardı orda bu programı kullanmış birinci olmuştu sonra şikayet etmişler fotograflarla falan bi arkadaş kanıtlamışdı saniyesinde puanları birden artıyor kız ekran görüntülerini alıp firmaya şikayet etmişti baya bi tartışma vardı orda bir birlerine sallarken ikisininde poyası ortaya cıktı program kullanıyorlarmış.
yeni gün için 511 de kaldım kalan günlük aktivitem de sıfır ne oldu şimdii
Bübchen Türkiye
Yarışmamızın kazananlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Kazananları tebrik ediyoruz.
Kazananlar | Yarışma Blogu
money de bişey keşfettim yenimi bileniniz varmı bilemiyorum ama...
migros mağazamdiye bir uygulama..money nin sitesinden bakarsanız görürsünüz..
iphone uygulaması iphone olanlar indirsin salla kazan diye bişey..günlükmu haftalıkmı daha anlamadım ama,ben %60 indirimli mantı kazandımm 31 ekime kdr alabiliyomusm.