Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar oma da yeni makale nasıl acabiliyoruz bi türlü bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz.

sen acamazsın makale canım
sadece konu acarsın laf aramızda bolumune falan
makalelerı omo koyuyor
sen sadece begenıp paylasacaksın altına yorum yazacaksın
o sekılde puan kazanıorsun

takıldıgın bırsey oldugunda sor

Altınyıldız Classics Facebook sayfasında düzenlediği ‘Erkek Giyimde Şıklığın Kurallarını Yazıyoruz’ kampanyası ile 5 kişiye gömlek ve 5 kişiye kravat hediye ediyor.
Altınyıldız Classics, Facebook sayfasında düzenlediği kampanyada sayfanın fanlarından şıklığın kurallarını yazmasını istiyor. ‘Siz de bir kural yazın, hediyelerimizden kazanın!’
27 Eylül- 5 Ekim 2012 tarihleri arasında sürecek olan kampanyada katılımcılar kendilerine göre şık olmanın kurallarını Altınyıldız Classics ile paylaşıyor. Yanıtını altinyildizclassicstr@gmail.com adresine e-mail ile ulaştıranlar arasından Random çekiliş ile 5 kişiye Altınyıldız Classics gömlek ve 5 kişiye Altınyıldız Classics kravat hediye ediyor.

canlar bu dediginiz kişi ben facemde ekli,sayısız hesap ve cogu yarışmalarda bir program kullanıyormuş daha gecen gün sanırım selpakmıydı yada başka bir tuvalet kadıgıdı yarışması vardı orda bu programı kullanmış birinci olmuştu sonra şikayet etmişler fotograflarla falan bi arkadaş kanıtlamışdı saniyesinde puanları birden artıyor kız ekran görüntülerini alıp firmaya şikayet etmişti baya bi tartışma vardı orda bir birlerine sallarken ikisininde poyası ortaya cıktı program kullanıyorlarmış.

Allahından bulsun, hakkımızı yiyosa haram zıkkım olsun :47::47::47: Bu dua ona baya gider sanırım :1: 3 5 kuruşluk şeyler için bu ne hırstır anlamam :20:

money de bişey keşfettim yenimi bileniniz varmı bilemiyorum ama...
migros mağazamdiye bir uygulama..money nin sitesinden bakarsanız görürsünüz..
iphone uygulaması iphone olanlar indirsin salla kazan diye bişey..günlükmu haftalıkmı daha anlamadım ama,ben %60 indirimli mantı kazandımm 31 ekime kdr alabiliyomusm.

Bübchen Türkiye
Yarışmamızın kazananlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Kazananları tebrik ediyoruz.
Kazananlar | Yarışma Blogu

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: kazandımmmmmm sonunda bübchenden kazandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:21::21::21::52:

money de bişey keşfettim yenimi bileniniz varmı bilemiyorum ama...
migros mağazamdiye bir uygulama..money nin sitesinden bakarsanız görürsünüz..
iphone uygulaması iphone olanlar indirsin salla kazan diye bişey..günlükmu haftalıkmı daha anlamadım ama,ben %60 indirimli mantı kazandımm 31 ekime kdr alabiliyomusm.

canım bende denedim indiremedim.. tıklanmıyor pcden gerçi android benim telefonum olmaz ama o mantıdan istiyorummm :)

Money Club sayfasında olacak ve ürün ;

$Adsız.webp

Kızlar mng kargoyle ne gelıo acaba benm kolım gelmıs dun aradılar bugun donus yaptım gerı ıadesını yapmıslar kolının :5: Bende sormaya gıttım arayanın telıde sılınmıs offf yaaa sınırlerım cok bozuk umarım avon degıldır

Back
X