Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Craxta kazanmak için inat etmek şart :1: İnat ettim hergün şansımı denedim bu akşam fırıldak kazandım :9:

canım bende inat ettim ama şimdide arkadaş yetersiz diyo yedi bitirdi arkadaşlarımı. altı üstü hediyesi 2 kuruşluk ama adamlar sanki altın dagtıyor :37:

kimse yok ama ben sorayım arkadaşlar....
omo da deterjan kazandım ya bu ay...face adım soyadım şeklinde değil eşimle benim adıma face adresim...kişiler bilgilere soyadımı ekleyimmi...kargoda sorun çıkarıyolarmı...kargodu glenler bilgi verebilrmi

kimse yok ama ben sorayım arkadaşlar....
omo da deterjan kazandım ya bu ay...face adım soyadım şeklinde değil eşimle benim adıma face adresim...kişiler bilgilere soyadımı ekleyimmi...kargoda sorun çıkarıyolarmı...kargodu glenler bilgi verebilrmi

bilgi formunda ad soyad şeklinde yap, bi pürüz çıkarmasınlar.......eğer kargocu size alışıksa zaten çıkarmazda.ne olur ne olmaz sen ad soyadını düzgün yaz

aşkta kazandın ya kampanyada kaybediyon
boşanırsan açılır belki şansın :27:
ay şaka yapıyorum Allah kimseyi ayırmasın kampanya dediğin neki

:9::9::9::9:
anamm daha 1 aylık gelinim kızzz:)))
Allah ayırmasın kimseyi:)) artık sahalara döndüm inşallah:)

eskisi kadar nette değilsen ondandır :23::23:

valla öyleydi canım, gelip baktım ama 250ye yakın sayfa okumam gerekiyodu:(
sonra dedim okumayayım en iyisi diye..
geldim artık inşallah:))))
:54::54::54:

kızlar merhaba , kotex in son yarışmasından bakım paketi kazandım ama 1 ay olacak nerdeyse ne gelen var ne giden , gelmedi diye yazı yazdım kargo sizi bulamamış diyorlar kesinlikle yalan , kargocular evde bulamayınca kağıt bırakıyor .. bugün tekrar gönderilecek demişler bütün gün bekledim yine yok aptal yerine koyuyorlar başka bekleyen varsa umudu kessin sinir oldum kotex ürünü bile almyacağım artık alay ediyorlar resmen ya da yalan söylüyorlar anlayamadım ..
geçen sene banada aynısını yaptı kotex sonra sıkıştırınca yok şu numarayı arayın isteyin yok bu numarayı arayın isteyin
hayır arayıncada diyeceklerki bizim bişeyden haberimiz yok :47:
o yüzden avon,ülker,kotex bunlara güvenim yok
ülkerde kazandığım metro çikolatamla hesap makinalarımı göndermemişti
avonda işine gelene gönderiyo numunelik 10-15 kişiye gerisine yok kaale alıp cevapta vermez sonra öğüm öğüm öğünür Türkiye'nin 1 numaralı makyaj markasıymışta
komşum temsilciliğini yapıyodu talep yok diye bıraktı oriflame geçti çok güzel kazanıyorum herkes memnun diyo avon da alan yoktu satamıyordum diyo

Nettpazar
Nettpazar.com'dan 3 Kişiye Led Işıklı Okuma Gözlüğü Hediye!
Katılmak için;

1- Nettpazar Facebook Sayfasını Beğenin,
2- Bu Afişi Beğenin ve Kendi Sayfanızda Paylaşın.

Kampanya 18.11.2012 tarihinde sona erecek olup kazananlar, random.org'da oluşturulan rakama denk gelen katılımcılar olacaktır.

Led Işıklı Okuma Gözlüğü

kampanyol ve Stilinolsun'dan 1 Kisiye Zara Çanta Hediye
Son gun 12.11.2012
Kazanmak isteyenler Kampanyol (kampanyol.com) ziyaret edin, sitede cekilis kaydinizi yaptirin. Kargo Ucretsiz !!!
stilinolsun.blogspot.com uye olmayi unutmayin...

Günaydın kızlaaaarrr :) Money facebookta ve hediyesi deeeee ;

$money.webp

kazandığım hediyeleri yazdım 32 hediye olmuş ve herşey bir ramazan gününde evde sıkıntıdan patlarken google a kadınlar kulubu forum yazmamla başladı :1::1::1: :kkk::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
Back
X