Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hediye kazananları tebrik ediyorum
benim air wick be bekodan kazandığım çay bardağı setim hala gelemedi
Craxta kazanmak için inat etmek şartİnat ettim hergün şansımı denedim bu akşam fırıldak kazandım
![]()
Kızlar bana acil yardım lazım. Kırmızı Kasa' dan markafoni kodu aldım ama o an kullanmadım, kapadım sayfayı. Kodu nasıl bulacağım yeniden :26:[/QUkola sayfasında profil biligleirnde bulabilirisn canımben de öyle bulmulrum
canım yazmana gerek kalmadı kargom geldi omo değilmiş Toni&Guy dan kazandığım saç bakım setiymişşş
çok güzel bi set çok tatmin edici umarım ürünler de işe yarıyordu resmini koyuyorumEki Görüntüle 549597
kimse yok ama ben sorayım arkadaşlar....
omo da deterjan kazandım ya bu ay...face adım soyadım şeklinde değil eşimle benim adıma face adresim...kişiler bilgilere soyadımı ekleyimmi...kargoda sorun çıkarıyolarmı...kargodu glenler bilgi verebilrmi
aşkta kazandın ya kampanyada kaybediyon
boşanırsan açılır belki şansın
ay şaka yapıyorum Allah kimseyi ayırmasın kampanya dediğin neki
eskisi kadar nette değilsen ondandır![]()
geçen sene banada aynısını yaptı kotex sonra sıkıştırınca yok şu numarayı arayın isteyin yok bu numarayı arayın isteyinkızlar merhaba , kotex in son yarışmasından bakım paketi kazandım ama 1 ay olacak nerdeyse ne gelen var ne giden , gelmedi diye yazı yazdım kargo sizi bulamamış diyorlar kesinlikle yalan , kargocular evde bulamayınca kağıt bırakıyor .. bugün tekrar gönderilecek demişler bütün gün bekledim yine yok aptal yerine koyuyorlar başka bekleyen varsa umudu kessin sinir oldum kotex ürünü bile almyacağım artık alay ediyorlar resmen ya da yalan söylüyorlar anlayamadım ..