rest temizlik bezi gelen oldumu?bazılarına gelmiş sanırım
ben pazartesi mesajla bilgilerimi yazdım biraz geç gelir heralde benimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rest temizlik bezi gelen oldumu?bazılarına gelmiş sanırım
first ‏@firstsakiz
az sonra, first’ten günün sorusunu doğru yanıtlayan ilk 10 kişiye hediye paketi! Hazır mısın? Kuralları mutlaka oku:http://on.fb.me/twitteryarismakurallari …
Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com
BUNU ALMAK İSTİYORUM . AMA HİÇ FİKRİM YOK .
ŞAKA GİBİ AYNI ÜRÜN RENGİ PEMBE DEĞİL DİYE ; 6 TL DAHA UCUZ :) Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com
NE DERSİNİZ KIZLAR ALAYIM MI ???? ÇOK UYGUN GELDİ RAKAM...
7 diye yazdım tutarsa artık :)
nano plus baby oto koltuğu baş desteği ayarlı - e-bebek.com
bunu almak istiyorum . Ama hiç fikrim yok .
şaka gibi aynı ürün rengi pembe değil diye ; 6 tl daha ucuz :) nano plus baby oto koltuğu baş desteği ayarlı - e-bebek.com
ne dersiniz kızlar alayım mı ???? çok uygun geldi rakam...
aldım kızlar.... Tşkler... çek olsa olurdu ama yapcak bişey yok . ... Kırmızı siyah olanı aldım . Bakalım artık iyi bişey midir bilemedim ama tlf ettim tlfda adam tabi ki kraft vs gibi değildir ama işinizi görecek ve hiç şikayet almadığımız bir ürün dedi..zaten bizim arabamız yok . Annemlerin arabasında kullanmak için aldım. şehir dışına vs giderken diye.. O yüzden iş görecektir diye düşünüyorum . Değilse de 40 tl yi çöpe attık dicem . Napalım . Bu kadar uyguna bulmak çok zor olurdu. Pusetler bile 50 tl den başlarken ben 40 tl ye aldım :)
aldım kızlar.... Tşkler... çek olsa olurdu ama yapcak bişey yok . ... Kırmızı siyah olanı aldım . Bakalım artık iyi bişey midir bilemedim ama tlf ettim tlfda adam tabi ki kraft vs gibi değildir ama işinizi görecek ve hiç şikayet almadığımız bir ürün dedi..zaten bizim arabamız yok . Annemlerin arabasında kullanmak için aldım. şehir dışına vs giderken diye.. O yüzden iş görecektir diye düşünüyorum . Değilse de 40 tl yi çöpe attık dicem . Napalım . Bu kadar uyguna bulmak çok zor olurdu. Pusetler bile 50 tl den başlarken ben 40 tl ye aldım :)
Restten kazandığım temizlik bezlerim geldi güzellermiş. birde gliss den kazandığım hediye gelmedi benim gibi hediyesi gelmeyen varmı?
49.yu ben yaptım 50.de eşim oldu öle yazdı ama bakalım artık :)
49.yu ben yaptım 50.de eşim oldu öle yazdı ama bakalım artık :)
2 3 kere cevap yazanlar yüzünden cortladım :)