Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

“Ekstra ferahlık hissi için sen de #benimsecimim Vivident Active!” diyorsan Bu tweet’i retweet’le ve Vividentten hediye paketi kazan

Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

BUNU ALMAK İSTİYORUM . AMA HİÇ FİKRİM YOK .

ŞAKA GİBİ AYNI ÜRÜN RENGİ PEMBE DEĞİL DİYE ; 6 TL DAHA UCUZ :) Nano Plus Baby Oto Koltuğu Baş Desteği Ayarlı - e-bebek.com

NE DERSİNİZ KIZLAR ALAYIM MI ???? ÇOK UYGUN GELDİ RAKAM...

evet fiyatı çok uygun canım ama dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü maalesef emniyet kemeri kullanımlı sadece. yani koltuğun kendisinde de olması gerekli kemer. ama eğer 6-7 yaşındaysa alacağın çocuk uygun yoksa koltuğunda da emniyet kemeri olanları tavsiye ederim boşa almış olursun eğer bebekse ve 6 yaşa kadarsa çocuk :)

nano plus baby oto koltuğu baş desteği ayarlı - e-bebek.com

bunu almak istiyorum . Ama hiç fikrim yok .

şaka gibi aynı ürün rengi pembe değil diye ; 6 tl daha ucuz :) nano plus baby oto koltuğu baş desteği ayarlı - e-bebek.com

ne dersiniz kızlar alayım mı ???? çok uygun geldi rakam...

aldım kızlar.... Tşkler... çek olsa olurdu ama yapcak bişey yok . ... Kırmızı siyah olanı aldım . Bakalım artık iyi bişey midir bilemedim ama tlf ettim tlfda adam tabi ki kraft vs gibi değildir ama işinizi görecek ve hiç şikayet almadığımız bir ürün dedi..zaten bizim arabamız yok . Annemlerin arabasında kullanmak için aldım. şehir dışına vs giderken diye.. O yüzden iş görecektir diye düşünüyorum . Değilse de 40 tl yi çöpe attık dicem . Napalım . Bu kadar uyguna bulmak çok zor olurdu. Pusetler bile 50 tl den başlarken ben 40 tl ye aldım :)

aldım kızlar.... Tşkler... çek olsa olurdu ama yapcak bişey yok . ... Kırmızı siyah olanı aldım . Bakalım artık iyi bişey midir bilemedim ama tlf ettim tlfda adam tabi ki kraft vs gibi değildir ama işinizi görecek ve hiç şikayet almadığımız bir ürün dedi..zaten bizim arabamız yok . Annemlerin arabasında kullanmak için aldım. şehir dışına vs giderken diye.. O yüzden iş görecektir diye düşünüyorum . Değilse de 40 tl yi çöpe attık dicem . Napalım . Bu kadar uyguna bulmak çok zor olurdu. Pusetler bile 50 tl den başlarken ben 40 tl ye aldım :)

hayırlı olsun.bolbol gezin emi gezmekten yorgun düşün artık o derece :10:

Restten kazandığım temizlik bezlerim geldi güzellermiş. birde gliss den kazandığım hediye gelmedi benim gibi hediyesi gelmeyen varmı?

güle güle kullan.
fakat çocuğun küçükse hiç işe yarar bişey almışsın diyemeyeceğim.oto koltuklarında mutlaka kemer olmalı diye düşünüyorum ben.
arabanın içine ha tabure koyup oturtmuşsun ha böyle bence hiç farkı yok.keşke kemerli alsaydın.ama tabi yine senin bileceğin iş.

Airwickin bir önceki yarışmasından eşim kazandı ama hala gelen bişey yok:47:
birde yeni yarışma başlatıyorlar poff..
acaba kazananlar tekrar katılabiliyormu bilginiz varmı??

Stilini Baştan Yarat butiğimizde satışta olan bu ceketi kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Stilini Baştan Yarat butiğimizde toplamda kaç ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki ceketi kazanıyor, iyi şanslar :)

Back
X