- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
bende dün gece üye oldum canım yeniyim yoksa gönderirdim
düşünmen yeterli tşk ediyorum.. şimdiden randevu alıyım o zaman senden, davet hakkın olunca bana msj atarsın...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün gece üye oldum canım yeniyim yoksa gönderirdim
yeni üyeler davet gönderemiyor kimseye otomatiğe bağladığı için söylemiyor.
zaten ilk gün burda paylaşılmıştı, hafta sonuna denk gelmişti ve öğleden sonra yapılan bir paylaşımdı. paylaşan kimdi hatırlamıyorum ama ilk 5' e hediyeymiş kaçırmışızızdır ama olsun gibilerine bir yazı yazmıştı.
o bendim canım ben görüp yazmıştım.![]()
ben o mesajımı zaten davet isteyenlere söyledim otomatiğe bağlamışsınız diye. günde 20 kez davet isteniyor herkes de yeni üyeyim diyor ama dinleyen yok. ben de yeni üyeyim.
o bendim canım ben görüp yazmıştım.![]()
Kızlar cosmede adres vermemiştik. Kazananlara mail mi atacaklarmış? Evde internetim yok boşuna kaçırmayayım hediyeyi:)
hayır mail atmıyolar... kazananlar kişisel bilgilerini,cosmed'e mail atıyolar cnm...
Hangi mail adresine atıcaz canım. Hemen atayım ben.
kızlar mavi den taze geldi yarışmasından kalem seti kazanan arkadaşlar olmuştu burdan
kalemleriniz geldi mi? benim hala gelmedi yazıyorum fakat cevap vermiyorlar
tebrikler tekrar duygu kazanamadım ben yine hiçbirşey senin için buldum bilgiler aşağıda arkadaşım
COSMED Yaza Merhaba Yarışmamızın kazananları belli oldu. Şanslı takipçilerimizin facebook@cosmed.com.tr adresine ad soyad, telefon ve adres bilgilerini belirten e-postalarını göndermelerini rica eder, tüm kazananları kutlarız!
üç gün katıldım flormara soru yayınlanır yayınlanmaz nasıl kazanamadım anlamadım aynı isimler tekrar tekrar kazanmış
Evet öğlen paylaşılmıştı ama o günün gecesi 00.00 dan sonra başlamış yarışma.
soruların belli bi yayınlanma saati varmı ?