Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar cosmede adres vermemiştik. Kazananlara mail mi atacaklarmış? Evde internetim yok boşuna kaçırmayayım hediyeyi:)

Son düzenleme:
yeni üyeler davet gönderemiyor kimseye otomatiğe bağladığı için söylemiyor.

ben o mesajımı zaten davet isteyenlere söyledim otomatiğe bağlamışsınız diye. günde 20 kez davet isteniyor herkes de yeni üyeyim diyor ama dinleyen yok. ben de yeni üyeyim.

zaten ilk gün burda paylaşılmıştı, hafta sonuna denk gelmişti ve öğleden sonra yapılan bir paylaşımdı. paylaşan kimdi hatırlamıyorum ama ilk 5' e hediyeymiş kaçırmışızızdır ama olsun gibilerine bir yazı yazmıştı.

o bendim canım ben görüp yazmıştım.:10:

az önce money club ın adı geçmişken bir şey sorayım dedim.ben daha önceki bir money gününde fairy yüzde 50 indirim kazanmıştım kartıma.kartımla gittim migrosa alıyım diye ancak kasada indirim gözükmüyo dediler.moneyi aradım daha sonra.kartınızda yüzde 20 indirim tanımlanmış kullanabilirsiniz dediler.ama yinegittim migrosa denedim kasada indirim yine gözükmedi.daha ne yapmam lazım. neden kullanamıyorum indirimi ben.yardımcı olur musunuz?:26:

ben o mesajımı zaten davet isteyenlere söyledim otomatiğe bağlamışsınız diye. günde 20 kez davet isteniyor herkes de yeni üyeyim diyor ama dinleyen yok. ben de yeni üyeyim.

niye rahatsız oldunuz ki anlamadım...
eski üyeler de vardır, mesajını görür ve davet eder... ben yeni üyeyim davet gönderemiyorum diyen birine göndereceksin mecburen demiyo ki kimse...

Kızlar cosmede adres vermemiştik. Kazananlara mail mi atacaklarmış? Evde internetim yok boşuna kaçırmayayım hediyeyi:)

hayır mail atmıyolar... kazananlar kişisel bilgilerini,cosmed'e mail atıyolar cnm...

kızlar mavi den taze geldi yarışmasından kalem seti kazanan arkadaşlar olmuştu burdan
kalemleriniz geldi mi? benim hala gelmedi yazıyorum fakat cevap vermiyorlar

Hangi mail adresine atıcaz canım. Hemen atayım ben.

tebrikler tekrar duygu kazanamadım ben yine hiçbirşey senin için buldum bilgiler aşağıda arkadaşım
COSMED Yaza Merhaba Yarışmamızın kazananları belli oldu. Şanslı takipçilerimizin facebook@cosmed.com.tr adresine ad soyad, telefon ve adres bilgilerini belirten e-postalarını göndermelerini rica eder, tüm kazananları kutlarız!

tebrikler tekrar duygu kazanamadım ben yine hiçbirşey senin için buldum bilgiler aşağıda arkadaşım
COSMED Yaza Merhaba Yarışmamızın kazananları belli oldu. Şanslı takipçilerimizin facebook@cosmed.com.tr adresine ad soyad, telefon ve adres bilgilerini belirten e-postalarını göndermelerini rica eder, tüm kazananları kutlarız!

Çooook teşekkür ederim arkadaşım. Ben 13 gün ara verdim yarışmalara.Kotam doldu almıcam bu ay artık yoksa eşim beni kesecek valla artık:1:Zaten ev aldık bir sürü borca girdik baya. Hiç üzülme kazanmaya başlayınca bir bakıyorsun arka arkaya kazanıyorsun. Mesela dünde albeniden kazanmışım.Bu flormar kaç günde gönderecek acaba. Bi yerden internet bulup başka bir adrese yönlendirmem gerek. Onlar gelene kadar biz taşınmış oluruz çünkü.

Evet öğlen paylaşılmıştı ama o günün gecesi 00.00 dan sonra başlamış yarışma.

Yok tatlım ilk gün öğleden önce başlamıştı yarışma ben öğleden sonra görmüştüm hatta daha katılmadan hemen buraya yazdım. Sonra herkesin haberi oldu gece katılmaya başladık.

Back
X