Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana teremyağ kampanyası gelmedi bende bir hafta önce üye oldum dimes kampanyasına katıldım bekliyorum bakalım birşey sorcam burdan bir arkadaş teremyağların sadece istanbuldakilere yollandığını söyledi bilgin varmı?

tam bilmiyorum canım ama sanırım öyle .. dimes için bana da mail gelmişti ama tam olarak ne yazdık çizdik hatırlamıyorum money kart no falan mı verdin ? yakında dimes kampanyası olacak gibisinden bir mail almıştım ama bir işlem yaptım mı yapmadım mı hiç hatırlamıyorum

bu arada migrostan biriken bebe money lerimle johnson bebe şampuanını da ücretsiz aldım bebişi olan annelere tekrar hatırlatayım aldığınız bez mama ve bebek malzemelerinden yüzde 10 bebe money kazanıyorsunuz birikince de tablodan seçim yapıp ürünü ücretsiz alıyorsunuz çok sevdiğim bir kampanya . geçen hafta fikri mühimden gelen nesfit ballı bademli yüzde 50 kodlarını da kasiyer kızlara verdim çok sevindiler . kırk tane nesfit alıp da napıcam ayıp artık diye düşündüm

ahhh ahhh işte ilk ve son hediyelerimmm

Eklentiler

• $fotoðraf0417.webp
    $fotoðraf0417.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 36
kızlar dun kayıt oldum tavsıye kanalına ama bana daha@mail falan göndermedıler

bana teremyağ kampanyası gelmedi bende bir hafta önce üye oldum dimes kampanyasına katıldım bekliyorum bakalım birşey sorcam burdan bir arkadaş teremyağların sadece istanbuldakilere yollandığını söyledi bilgin varmı?

benim tahminim termyağ gelene dimes dimes maili gelenede teremyağ gelmiycek büyük ihtimal..ayrıca maillerinizin gereksiz kısmınada bakın..benim oraya geldi..ve tavsiye kanalı olarak değil bir kişi adıyla geldi...ayrıca teremyağ sadece istanbul içindekiler için...

benim tahminim termyağ gelene dimes dimes maili gelenede teremyağ gelmiycek büyük ihtimal..ayrıca maillerinizin gereksiz kısmınada bakın..benim oraya geldi..ve tavsiye kanalı olarak değil bir kişi adıyla geldi...ayrıca teremyağ sadece istanbul içindekiler için...

banada dimes geldi iyiki terem yağ gelmedi 1 kere almıştım çok kötü tadı:37::37:

bana da bi fincan üyeliği atabilecek biri var mı ? kaç gündür yazıyorum biri bana da istek göndersin artıkk :( :( :(

tam bilmiyorum canım ama sanırım öyle .. dimes için bana da mail gelmişti ama tam olarak ne yazdık çizdik hatırlamıyorum money kart no falan mı verdin ? yakında dimes kampanyası olacak gibisinden bir mail almıştım ama bir işlem yaptım mı yapmadım mı hiç hatırlamıyorum
money kart numarasını verdim ama yüklenmemiş birşey bekliyorum bende...

Back
X