Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cafe crownlrım geldi bardağıyla birlikte çok beğendim bardağını .)

Eklentiler

• $fotoğraf (10).webp
    $fotoğraf (10).webp
    79 KB · Görüntüleme: 35
pavloderm değildir çünkü 3,25 kargo ücreti aldılar benden.. dün geldi unutmuşum yazmayı boşuna para verdim küçüçük birkaç numune..ama sayfasında kargonun alıcıya ait olduğu yazıyordu bir arkadaş normal boy ürün gönderdiler diye istedim bende ama sadece numune vardı istemeyin boşuna bence değmez kargo parasına..

cnm nasıl ıstedın ne varkı numuneler ıçınde

Birşeyi merak ettim. Ben Aralık ayında katılmaya başladım yarışmalara. Burada sürekli olan arkadaşlar yok. Onlar cezalı mı kendileri mi gelmiyor siteye:44:

canım burda önceden çok başka arkadaşlar vardı. bir ara içlerinden bir ya da ikisi ceza aldı, onlarda artık kendi istekleri ile gelmiyorlar .

yeniden merhaba herkese,
eski arkadaşlar bilir buradan uzaklaştırılmıştım ama Kaze Bey ile yazıştım ve sağolsun yeniden sizlerleyim..burası evim gibi..günlerdir sadece okuyordum,bugün merhaba demek istedim..bu arada kuzenimi kaybettik çok genç yaşta beyin kanamasından, ardından bir kaza haberi ile sarsıldık , ardından bunca acı arasında araya nişan sıkıştırdık(yapılması zorunda idi çünkü gelinimizin ailesi taa sivaslardan kalkıp geldi)..derken yarışmalara katıldığım adresime kafayı takan sorunlu bir şahıs ile epey uğraştım..sonunda kendisi hesabından oldu ve ceza aldı..artık esas herkesle yazıştığım facebook adresimi kullanıyorum..yarışma için olan adresimi iptel ettim..tabii bu durumda da listemde kavgalar çıktı..sürekli firma reklamı oluyormuş vs vs..onlara da isteyen çıksın dedim..çıkan oldu bolca..en azından bunca zamandır boş yere durduklarını anladım...
kısacası kendimi ve ailemi toparlamam epey zaman aldı..kafa dağıtmak amacıyla birkaç şeye katıldım..yarışma facebook adresimde olan herkesle iletişimim koptu,hatırlayabildiklerimi buldukça eklemeye çalışıyorum..
aman arkadaşlar, hergün sevdiklerinize onları sevdiklerinizi mutlaka söyleyin..bir de bakmışsınız ki 5 dk sonra yoklar.
herkese sağlık dolu günler diliyorum..
yavaş yavaş paylaşımlara başlarım.
sevgiler herkese izmir'den..

başınız sağolsun allah sabır versin demekten başka birşey gelmez elden. bu tarz acilar dünyaya bakış açımızı epey değiştiriyorlar bilirim o yüzden hergün çocuklarım sağsalim diye şükretmeyi unutmam.
facebook adresi konusunda ben de arkadaşlarımla sorun yaşadım kampanyalara katılıyorum diye dalga geçer olmuşlardı o yüzden yarışmalar için ikinci bir hesap açtım artık arkadaşlarımın olduğu hesabıma haftalarca bakmak bile aklıma gelmiyor herkesin tuzu kuru omo için bile bir deterjan için o kadar uğraşılır mı diye laf ediyorlardı

Back
X