Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doğadan ‏@Dogadan_Cay
Doğadan’la Yaza Hazırlık Paketi kazanacak 10 kişiden biri olmak istiyorsan ilk sorumuz birazdan burada! Takipte kal.

$Pilsan-Trolley_42589_1.webp kızlar bu rengini istedim...

$IMG_20130425_143437.webp ama bu rengi geldi... değiştireyim mi sizce?

$528211_364178217035983_1860755210_n.webp teksüt kazananlar..
böyle bir kutu içinde gelcek hediyeleriniz :)
dağıtıma çıkmış bile...

kızlar teksütten kazananların hediyeleri bugün yola çıkıyormuş..
duygu bu arada sütaşı dün burdan yapayım dedim, ama face hesabı başka bir cihazda tanımlı, hangisi senin arkadaşların gibi bir doğrulama çıkınca ben de kapattım hemen cnm.

kızlar teksütten kazananların hediyeleri bugün yola çıkıyormuş..
duygu bu arada sütaşı dün burdan yapayım dedim, ama face hesabı başka bir cihazda tanımlı, hangisi senin arkadaşların gibi bir doğrulama çıkınca ben de kapattım hemen cnm.

ne geliyor acaba :27:

chemcat fikrin için saol...
kalsın o zaman.. şimdi git gel bi sürü iş...

bana bi arkadaşımdan bifincan davet geldi, siteye akşam göz atabileceğim. eğer davetiye hakkım varsa, size yollarım.

chemcat fikrin için saol...
kalsın o zaman.. şimdi git gel bi sürü iş...

bende kırmızıyı beğendim
oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim oğlan bişey alırken hep kırmızıya gidip yapışıyor.Çocuklar genelde sever kırmızıyı.

bide teksüt ün kutusuna ne koysak acaba kutusu güzelmiş :23:

bende kırmızıyı beğendim
oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim oğlan bişey alırken hep kırmızıya gidip yapışıyor.Çocuklar genelde sever kırmızıyı.

bide teksüt ün kutusuna ne koysak acaba kutusu güzelmiş :23:

Büyük mü kutu bari canım:) Bi paket süt yollamasınlar. Azıcık peynir yollasınlar :1:

Büyük mü kutu bari canım:) Bi paket süt yollamasınlar. Azıcık peynir yollasınlar :1:

bilmiyorum ki bende burda arkadaş yayınlamış ya ordan gördüm
teksüt face sayfasında da var

hee ama olabülü kap silindir yaa günlük süt şişesi kırılmasın diye o kutuya koymuş olabülüler.Bide dün money ufacık süt verdi ya onlara taş mı atmak istiyo ne
o kadar süt verilmez bukadar süt verilir diye :27:

Back
X