• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aslında acıdım biraz müdürünüze de.Bayram üstü kötü olmuş onun için.Gerçi ne ekersen onu biçersin. O da belki ilerde daha iyi birisi olur inşallah.Yine de ne bileyim biraz üzüldüm onun için. Umarım sizin için iyi olur. Çok daha iyi bir yönetici gelir inşallah.[/QUOTE]

Bende üzüldüm canım aslında. Emeği çok üstümde kötü şeyler yaşatmış olsada çoook şey öğrendim iş bakımından kendisinden. Kasayı istediği gibi kullanması aylarca ald paraları vermemesi bitirdi onu. Bundan sonra iyi şeyler olsun onun için inşallah. En kötü yanı giderken kalemleri,postitleri almış çok şaşırdım. Ben olsam atılsam o iş yerinin iğnesini istemem

kızlar detan günlük açıklanmıyor...ayın 12 sin ilk 1 haftayı açıkladılar..ayın 22 sindede ikinci haftayı açıklıycaklar..:34:

kadınlar ne ister sayfasındakı benı yıka bolumunu nasıl yapıyosunuz benım süreklı elektırıklerım kesılıyo cızır cızır oluyorum bı turlu beceremıyorum bunun püf noktasını bılen varmı acaba :6:

Back
X