• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar. Bizim mutfaktan annem kazanmış. 10 çekiliş hakkı vardı annemin. Sadece birgün yapmıştım. Bazıları yazmış 288 hakla kazanamadım diye.Nasip benimde 40 hakkım vardı bana çıkmadı.

sağol canım vala kendimi kaldıramıyorum artık çok agrım var ama daha 28 haftalık sıccaklarda basdırdı klima olmadan duramıyorum kızda yuruseydi mutlu olcakdım yatmaya alışdı diye geç yuruycek sanırım süreklide ilgi isdio bakalım valla eşim olmasa yandım :1:

Yürüyünce işleri azalmıyor aksine artıyor canım.Hepsi aynı çocukların ilgi istiyorlar. Kızın da yürür merak etme. Bir anda yürüyorlar şaşırıveriyor insan. Allah sana da kolaylık versin inşallah.Oralar daha sıcak tabii. Sıcakta hamilelik zor oluyor. İnşallah bebişini kucağına hayırlısıyla alırsın tatlım. :16::16::16:

bide kızlar bu selpak deseninin seç yarışmasında hangi deseni seçtiniz?

sonuçt en çok oy alan desen ve onu yazanlar arasından çekiliş olcak..keşki baştan birlik yapsaydık :50:

ben lale yaptım..şu sade beyaz üstünde 3 tane lale var

bide kızlar bu selpak deseninin seç yarışmasında hangi deseni seçtiniz?

sonuçt en çok oy alan desen ve onu yazanlar arasından çekiliş olcak..keşki baştan birlik yapsaydık :50:

ben lale yaptım..şu sade beyaz üstünde 3 tane lale var

bende lale yaptım cnm :36: :10:

Back
X