Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pınatsütmü yapmıştı yarışmayı.neden anlatmıyorsunuz.zaten olmuş bitmiş.
Size cevaben yazmıştım zaten pınar süt diye.. Görevimiz büyümek diye oyun var sayfalarında şimdi süresi doldu zaten 2 ay önce falan bitti benim uzun uZun anlatmama sebebim utanıyorum biraz bana kalsa paylaşmazdım da ama sayfaya bi renk gelsin istedim :26:

Size cevaben yazmıştım zaten pınar süt diye.. Görevimiz büyümek diye oyun var sayfalarında şimdi süresi doldu zaten 2 ay önce falan bitti benim uzun uZun anlatmama sebebim utanıyorum biraz bana kalsa paylaşmazdım da ama sayfaya bi renk gelsin istedim :26:

ne utanıyorsun ben kazansam hepsini tek tek çekerdim böyle hediyelere sarılırken fotomu koyardım ama kazanan ben değilim:(

ne utanıyorsun ben kazansam hepsini tek tek çekerdim böyle hediyelere sarılırken fotomu koyardım ama kazanan ben değilim:(

Herkes kazanmak isterken baaak bunlar geldi der gibi olmasın istedim :17: tabiki çok sevinçliyim benimle beraber sevinenleri gördükçe de ayrı bi mutlu oluyorum :16: siz de daha güzellerini kazanırsınız inşallah :71:

Sen de kazan da gözümüz gönlümüz açılsın ;) (sırf kendimi düşünüyorum :1: )

Son düzenleme:
peki canım cevapları nasıl hızlı buldun,onu anlamadım..sorular zor,bulup araştırmakla dakikalar geçer..başka hesaptan mı buldun?her seferinde farklı sorular var,yani zaman yetmez..püf noktası var mı?

valla canım bir püf noktası yok :) her hesaptan davetle beraber 2 hakkın var..önce kendimden 2 kere denedim hatta belki aynı sorular çıkar diye netten baktım 4-5 dkkayı buldu..ama öyle hazırlamışlarki aynı soru gelse bile şıkların yeri değişik geliyor..hızlı şekilde mantık yürüttüm canım.azcık banka prosedür bilgim var işte öyle oldu..kendimden olmadı.ablamdan olmadı yanlışım çıktı..eşimin 2. hakkıyla arkadaşımın 2. hakkında yaptım bu süreleri...ama korkuyorum yinede bu süre yavaşlatma hilesiyle bi kaç kişi sülalecek götürür diye..çok istiyorum D&R çeklerini almak istediğim kitaplar var..ama 8 hafta sürecek illaki olur diye düşünüyorum canım inşallah..:34:

valla canım bir püf noktası yok :) her hesaptan davetle beraber 2 hakkın var..önce kendimden 2 kere denedim hatta belki aynı sorular çıkar diye netten baktım 4-5 dkkayı buldu..ama öyle hazırlamışlarki aynı soru gelse bile şıkların yeri değişik geliyor..hızlı şekilde mantık yürüttüm canım.azcık banka prosedür bilgim var işte öyle oldu..kendimden olmadı.ablamdan olmadı yanlışım çıktı..eşimin 2. hakkıyla arkadaşımın 2. hakkında yaptım bu süreleri...ama korkuyorum yinede bu süre yavaşlatma hilesiyle bi kaç kişi sülalecek götürür diye..çok istiyorum D&R çeklerini almak istediğim kitaplar var..ama 8 hafta sürecek illaki olur diye düşünüyorum canım inşallah..:34:

bence kesin olur canım,hız oyunlarında çok iyisin maşallah..hadi inşallahhhhh olsun,sıcacık kitaplarına kavuş:)))) esasında püf noktasını vermişsin,banka prosedür bilgim var demişsin:))) kesinlikle saha hız kazandırmıştır..bakalım neler olacak,nasibin varsa mutlaka çıkar,oyna bırak bakalım,haber bekleyelim sonrasında..

kızlar avondan sondaki taşlı olanı yapamadım.tuşları kullanarak nasıl sıralayacaksın,anlamadım süre bitti kaldı öyle su sesi dinliyorum sadece :1:

Back
X